Antena 3 CNN Actualitate Media Viorel Hrebenciuc: Suntem într-un moment extrem de periculos al existenţei partidului nostru

Viorel Hrebenciuc: Suntem într-un moment extrem de periculos al existenţei partidului nostru

Viorel Hrebenciuc: Suntem într-un moment extrem de periculos al existenţei partidului nostru
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    27 Apr 2012   •   22:59

Liderul social-democrat Viorel Hrebenciuc a răspuns invitaţiei lui Victor Ciutacu în cadrul emisiunii "Vorbe Grele".

În contextul trecerii moţiunii de cenzură a USL-ului contra guvernului Ungureanu, maestrul combinaţiilor politice, Viorel Hrebenciuc, a afirmat că a câştigat toate pariurile pe care le-a pus pe această temă.

"Am câştigat toate pariurile pe care le-am pus. Am explicat că şi fără voturile minorităţilor vom câştiga moţiunea", a spus liderul social-democrat.

Potrivit lui Viorel Hrebenciuc, această moţiune nu a costat nimic din punct de vedere al imaginii. Mai mult, acesta consideră, fără îndoieli, că Guvernul Victor Ponta ca trece de votul constituţional al Parlamentului.

"Nu cred că îşi doreşte cineva în acest moment ca acest guvern să nu treacă ", a precizat invitatul lui Ciutacu.

În opinia deputatului PSD, lunile care urmează sunt extrem de dense şi extrem de apăsătoare pentru partidul din care face parte. "Suntem într-un moment extrem de periculos al existenţei partidului nostru(...) Populaţia a aşteptat să cadă guvernele acestea de dreapta care s-au succedat, dar dezamăgirea va fi pe măsură dacă nu vom performa", a spus Hrebenciuc.

Întrebat fiind despre acţiunea preşedintelui Traian Băsescu de astăzi (n.r- desemnarea lui Victor Ponta în funcţia de prim-ministru), Viorel Hrebenciuc a explicat realitatea politică ce există în prezent.

"Realitatea politică de astăzi e alta faţă de cea care era acum 2 ani, când preşedintele Traian Băsescu folosea acele apelative la adresa actualului premier(...). Preşedintele e imprevizibil. De foarte multe ori s-a contrazis", a afirmat Viorel Hrebenciuc.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3


×
Subiecte în articol: victor ciutacu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close