Antena 3 Actualitate MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai amuzante SMS-uri, urări și felicitări

MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai amuzante SMS-uri, urări și felicitări

28 Feb 2017   •   18:52
MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai amuzante SMS-uri, urări și felicitări

MESAJE 1 MARTIE: Ziua de 1 Martie constituie un bun prilej să le transmiteţi gânduri bune celor dragi. Dacă vă plac mai mult mesajele amuzante, vă prezentăm câteva idei de mesaje de 1 martie haioase pe care le puteţi trimite persoanelor apropiate, cu ocazia sosirii primăverii.

MESAJE 1 MARTIE: Martie cel călător/ Îţi trimite-un mărţişor/ Nu e lucru de valoare/ Dar atenţia e mare!

MESAJE 1 MARTIE: La mulţi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit sa-ti trimit copiii vreo luna.

MESAJE 1 MARTIE: Sunt veteran în Legiunea Străina si am luptat 4 ani ca mercenar in Afghanistan, cea mai grea batalie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 si 8 Martie… asa se intampla in fiecare an.

MESAJE 1 MARTIE: Acum mi-e uşor să-ţi dau un mesaj sms si să-ţi iau un mărţişor să sărbătorim venirea primăverii, nu am uitat nici până acum că cel mai greu mi-a fost în 1990 când ţi-am luat mărţişorul printre gaze lacrimogene…ca toţi minerii.

MESAJE 1 MARTIE: Ani frumoşi sa-ti vina-n cale! Sănătate si… parale!

MESAJE 1 MARTIE: Cu drag de mărţişor, primeşte primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa îţi aducă în viaţa ta împlinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletescă de la cei dragi. Îţi doresc o primăvara frumoasa!

MESAJE 1 MARTIE: Chiar daca uneori taranul roman isi bate femeia de-o snopeste, de 1 Martie nu uita de Marţişor… ca aşa e romaneste.

MESAJE 1 MARTIE: Atunci când popoarele migratoare veneau cu ganduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dădeam mărţişoare… pentru ca asa-i romanul, primitor.

MESAJE 1 MARTIE: Stiu ca era mai frumos sa-ti iau un mărţişor decat sa-ti dau un mesaj pe telefon, dar intelege-ma si pe mine, sunt un fel de Eminescu si trăiesc numai prin rime.

×
Subiecte în articol: 1 martie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close