Antena 3 CNN Actualitate Mihai Neşu şi-a propus să ajute copiii imobilizaţi în scaun cu rotile

Mihai Neşu şi-a propus să ajute copiii imobilizaţi în scaun cu rotile

Mihai Neşu şi-a propus să ajute copiii imobilizaţi în scaun cu rotile
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Mar 2012   •   15:53

Mihai Neşu a început, prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, să-i ajute pe copiii imobilizaţi în scaun cu rotile. Pentru asta va lupta de acum încolo fotbalistul român, care spune că gestul acesta îl va ajuta chiar şi pe el să se vindece mai uşor. Mihai Neşu a luat deja legătura cu un spital din judeţul Bihor şi este decis să facă tot ce poate pentru ca 100 de copii cu probleme grave de sănătate să aibă condiţii mai bune.

Primii copii bolnavi care se vor bucura de ajutorul Fundaţiei lui Mihai Neşu sunt cei de la Spitalul de recuperare din Băile Felix, în staţiunea 1 Mai. Tatăl fostului fotbalist a aflat câtă nevoie au aceştia de sprijinul fiului său şi le-a promis că Mihai va face tot ce îi stă în puteri să le grăbească însănătoşirea.

Peste 100 de copii cu handicap neuro-locomotor fac tratament de recuperare la spitalul din Băile Felix. Pentru ei, fiecare zi din viaţă este o luptă anevoioasă cu propria neputinţă. 

Spitalul are un singur aparat pe care bolnavii învaţă să meargă. Însă nici măcar acesta nu poate fi folosit de copii.

Pentru achiziţionarea ortezei ar fi însă nevoie de 100.000 de euro, bani de care clinica nu dispune. Mihai Neşu, prin fundaţia sa, va ajuta spitalul cu o parte din aparatura necesară şi cu mobilier nou.

Ajută-l şi tu pe Mihai Neşu să ajute! Trimite un SMS la 877, în valoare de 2 euro fără TVA, sau donează în conturile Fundaţiei Mihai Neşu, deschise la Banca Transilvania:

RO33BTRL0050120CH28760XX - cont in lei

RO74BTRL0050420CH28760XX - cont in euro.


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close