Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, propune introducerea mai multor ore de educaţie fizică în programa şcolară

de D.D.    |    04 Iun 2015   •   16:18
Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, propune introducerea mai multor ore de educaţie fizică în programa şcolară Foto: Agerpres

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, propune introducerea mai multor ore de educaţie fizică în programa şcolară. Szabo susţine că orele de sport ar trebui să fie obligatorii şi în programa de la grădiniţe, dar şi în facultăţi.

În condiţiile în care peste 60% din populaţia României nu face mişcare în mod obişnuit, ministrul Gabriela Szabo susţine că mişcarea ar trebui popularizată cât mai mult, şi nu doar la nivel local.

Peste 200 de copii au fost prezenţi astăzi, în Voluntari, la ora de sport cu cea mai mare participare din România, pentru a promova mişcarea în aer liber. Acţiunea face parte dintr-o campanie de promovare a sportului demarată de autorităţile locale cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului.

x close