Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, despre problemele cu care se confruntă sportul românesc

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, despre problemele cu care se confruntă sportul românesc

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, despre problemele cu care se confruntă sportul românesc
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ioana Bran
01 Aug 2018   •   17:28

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a prezentat miercuri o serie de realizări înregistrate în primele sale 6 luni de mandat, dar a admis că sportul se confruntă cu probleme multiple care nu pot fi rezolvate prea curând, inclusiv construcţia unei săli polivalente în Capitală.

''În momentul în care am preluat acest minister, am spus de la bun început că acest minister nu este atât de uşor precum pare din exterior. Sunt foarte multe probleme, acumulate de-a lungul anilor. Acestea trebuie luate pe rând, unele le poţi rezolva mai repede, altele într-o perioadă mai lungă de timp'', a declarat Ioana Bran, cu prilejul conferinţei de presă de la sediul MTS.

''Sunt foarte multe probleme acumulate de-a lungul anilor, printre care şi necesitatea precum o gură de aer a unei săli polivalente în Bucureşti. Din păcate, MTS nu are capacitatea financiară de a construi o astfel de sală polivalentă. În general, construcţiile mari se realizează prin CNI, compania se axează şi pe construcţia de săli de sport, patinatoare, baze sportive. Acest demers se poate face de către noi sau de către o primărie, în speţă Primăria Generală a Capitalei, printr-o notă de oportunitate. În momentul de faţă nu am făcut-o, se lucrează la ea, ca atare nu pot să spun că este o realizare'', a spus ministrul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ministrul
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close