Antena 3 Actualitate Mircea Badea a intrat apartamentul în care a locuit un procuror controversat. Cum arăta înăuntru: "Băi nene, trebuie din banii poporului să fie..."

Mircea Badea a intrat apartamentul în care a locuit un procuror controversat. Cum arăta înăuntru: "Băi nene, trebuie din banii poporului să fie..."

19 Feb 2020   •   00:01
Mircea Badea a intrat apartamentul în care a locuit un procuror controversat. Cum arăta înăuntru: "Băi nene, trebuie din banii poporului să fie..."
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Ministerul Justiției trebuie să plătească în perioada 2020-2024 aproximativ 390 de milioane de euro pentru drepturi salariale ale magistraților care și-au recuperat în instanță sporuri, de exemplu, în timp ce în ultimii patru ani s-au plătit în acest sens aproximativ 200 de milioane de euro, a declarat ministrul desemnat al Justiției, Cătălin Predoiu, marți, la audierile din comisia parlamentară.

Informația a fost comentată, marți, de Mircea Badea. pe pasa cu Sinteza Zilei.

"Am stat în bloc cu celebrul magistrat Uncheșelu și am și văzut ulterior, desigur, că Uncheșelu nu mai stă cu mine în bloc, dar am văzut apartamentul în care a stat pentru că m-am interesat pentru un prieten.

Bun! Bines-bines! Adică pe lux. Când vine magistratul Uncheșelu de la Craiova la București ca să fac mizeria aia pe care a făcut-o, băi nene, trebuie din banii poporului, care susține justiția, să fie pe luxeancă", a spus Mircea Badea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close