Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "Tre' să fii bolnav mintal, să vorbeşti acum despre independenţa justiţiei în România"

Mircea Badea: "Tre' să fii bolnav mintal, să vorbeşti acum despre independenţa justiţiei în România"

Mircea Badea: "Tre' să fii bolnav mintal, să vorbeşti acum despre independenţa justiţiei în România"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Iun 2013   •   12:20

Mircea Badea a ajuns la concluzia că nu se poate vorbi de independenţa Justiţiei în România, după ce procurorul Şelaru de la DIICOT a ajuns judecător la ICCJ.

 
"Există mulţi oameni ai lui Traian Băsescu care şi declară asta, nu numai că este evident prin traseul lor, care sunt la Înalta Curte în acest moment, vorbindu-se în România foarte mult despre aşa-zisa independenţă a justiţiei. Eu cred cu toată fiinţa şi mai ales logica mea, că tre' să fii bolnav mintal să vorbeşti în acest moment despre independenţa justiţiei în România. Tre' să fii cu adevărat bolnav mintal. Evidenţele sunt strigătoare la cer", a spus Mircea badea, duminică seara, la emsiunea În gura presei, de la Antena 3.

Preşedinţia a informat vineri, că Traian Băsescu a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, delegat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a lui Valentin-Horia Şelaru şi numirea sa în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie



 

×
Subiecte în articol: În gura presei independenta justitiei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close