Antena 3 Actualitate Monica Pop: "Vreţi un sistem bun de sănătate?! Încetaţi cu numirile politice!"

Monica Pop: "Vreţi un sistem bun de sănătate?! Încetaţi cu numirile politice!"

de Georgiana Adam    |    27 Feb 2021   •   12:12
Monica Pop: "Vreţi un sistem bun de sănătate?! Încetaţi cu numirile politice!" Monica Pop/Facebook

Medicul Monica Pop a lansat un mesaj critic la adresa actualei guvernări pe care o acuză că face numiri politice în sistemul medical. Ea consideră că miniştrii şi directorii acestor instituții ar trebui să fie medici care ştiu şi înţeleg necesităţile reale ale spitalelor şi ale sistemului.

"Vreţi un sistem bun de sănătate?! Încetaţi cu numirile politice şi cu miniştrii şi directorii de spitale de alte meserii (sau fără). Doar medicii ştiu şi înţeleg necesităţile reale ale spitalelor şi ale sistemului", spune medicul Monica Pop pe Facebook.

Monica Pop: "Încetaţi cu numirile politice. Lucrurile vor sta mult mai rău"

"Atâta timp cât în structurile de conducere din sănătate vor fi numiţi membrii unor partide, rudele sau simpatizanţii lor, fără nicio tangenţă cu medicina, lucrurile vor sta tot mai rău.

Nu e deloc simplă conducerea unui spial, cu atât mai puţin a unui sistem în care, au aparut, spre nenorocirea lui, tot felul de neaveniţi! Cu consecinţele de rigoare", mai spune medicul Monica Pop.

Partidele ar trebui să "racoleze" pe cei care vor să facă ceva

"Nu e absolut nici o calitate sa fii membrul vreunui partid ca sa fii numit la conducerea unui spital, minister, etc. Partidele ar trebui să "racoleze" sau sa sustină doar pe cei foarte competenti, care chiar vor sa facă ceva!" a mai spus Monica Pop.

"Vreţi sistem de sănătate de calitate, nu vă mai bateţi joc de el!"

"Chiar şi pe vremea comunismului, ministrul sănătătii a fost exclusiv un medic cu renume, niciodata un politruc fără studii medicale! Pâna şi atunci se aprecia meseria de medic, tratată cu mare respect.

La revolutie ministrul Sănătăţii era dl Prof. Dr. Victor Ciobanu, medic celebru. Inainte, dl Prof. Proca. Şi tot aşa...Şi după au fost câţiva medici redutabili! Apoi, se vede...

Vreţi sistem de sanatate de calitate, nu vă mai bateţi joc de el!", a conchis medicul Monica Pop.

Citeşte şi: Monica Pop: "Sunt absolut convinsă că ce face Voiculescu e ca să-i compromită pe liberali"

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close