Antena 3 CNN Actualitate Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători

Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători

Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători
23 Dec 2016   •   18:19

Cristian Tudor Popescu a avut parte de o surpriză foarte neplăcută în preg de sărbători. Jurnalistul a fost la mormântul părinților săi ca să aprindă o lumânare. Ce a găsit acolo l-a umplut însă de tristețe. Crucea turnată în beton fusese distrusă.

Cristian Tudor Popescu a găsit mormântul părinților săi vandalizat. Jurnalistul este hotărât să reclame cazul la poliție, chiar dacă nu-și face mari speranțe că făptașul va fi găsit.

”Părinții mei sunt înmormântați într-un cimitir din periferia Capitalei, în religia ortodoxă, așa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legătură cu ideile subsemnatului despre religie, biserică și reprezentanții ei.

Azi am fost acolo să aprind o lumânare. Nu mi-a venit secunde bune să-mi cred ochilor când am văzut crucea turnată în beton făcută bucăți în jumătatea de sus, partea tatălui meu, a cărui poză am reușit s-o recuperez, nefiind distrusă în întregime.

Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compactă ca să poată fi spartă”, a scris Cristin Tudor Popescu în editorialul de pe Republica.ro.

×
Subiecte în articol: mormant vandalizat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close