x close

Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători

23 Dec 2016   •   18:19
Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători

Cristian Tudor Popescu a avut parte de o surpriză foarte neplăcută în preg de sărbători. Jurnalistul a fost la mormântul părinților săi ca să aprindă o lumânare. Ce a găsit acolo l-a umplut însă de tristețe. Crucea turnată în beton fusese distrusă.

Cristian Tudor Popescu a găsit mormântul părinților săi vandalizat. Jurnalistul este hotărât să reclame cazul la poliție, chiar dacă nu-și face mari speranțe că făptașul va fi găsit.

”Părinții mei sunt înmormântați într-un cimitir din periferia Capitalei, în religia ortodoxă, așa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legătură cu ideile subsemnatului despre religie, biserică și reprezentanții ei.

Azi am fost acolo să aprind o lumânare. Nu mi-a venit secunde bune să-mi cred ochilor când am văzut crucea turnată în beton făcută bucăți în jumătatea de sus, partea tatălui meu, a cărui poză am reușit s-o recuperez, nefiind distrusă în întregime.

Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compactă ca să poată fi spartă”, a scris Cristin Tudor Popescu în editorialul de pe Republica.ro.

Citeşte mai multe despre:

cristian tudor popescu mormant vandalizat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati