Antena 3 Actualitate Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători

Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători

23 Dec 2016   •   18:19
Mormântul părinților jurnalistului Cristian Tudor Popescu, vandalizat în prag de Sărbători

Cristian Tudor Popescu a avut parte de o surpriză foarte neplăcută în preg de sărbători. Jurnalistul a fost la mormântul părinților săi ca să aprindă o lumânare. Ce a găsit acolo l-a umplut însă de tristețe. Crucea turnată în beton fusese distrusă.

Cristian Tudor Popescu a găsit mormântul părinților săi vandalizat. Jurnalistul este hotărât să reclame cazul la poliție, chiar dacă nu-și face mari speranțe că făptașul va fi găsit.

”Părinții mei sunt înmormântați într-un cimitir din periferia Capitalei, în religia ortodoxă, așa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legătură cu ideile subsemnatului despre religie, biserică și reprezentanții ei.

Azi am fost acolo să aprind o lumânare. Nu mi-a venit secunde bune să-mi cred ochilor când am văzut crucea turnată în beton făcută bucăți în jumătatea de sus, partea tatălui meu, a cărui poză am reușit s-o recuperez, nefiind distrusă în întregime.

Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compactă ca să poată fi spartă”, a scris Cristin Tudor Popescu în editorialul de pe Republica.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close