Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă, discuție cu ambasadorul SUA în România despre atacurile rusești din apropierea țării noastre

Nicolae Ciucă, discuție cu ambasadorul SUA în România despre atacurile rusești din apropierea țării noastre

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a discutat cu ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, despre atacurile rusești din sudul Ucrainei, în apropierea graniței cu România.

Nicolae Ciucă, discuție cu ambasadorul SUA în România despre atacurile rusești din apropierea țării noastre
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2023   •   23:16

"Am avut astăzi un dialog foarte bun cu Excelența sa, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec.

Ne-am concentrat atenția asupra mai multor teme de interes comun, analizând provocările de securitate din regiune, inclusiv recentele atacuri rusești din sudul Ucrainei, în apropierea graniței cu România, atacuri pe care le-am condamnat ferm.

Totodată, am discutat despre modalitățile în care putem sprijini, în continuare, Ucraina și Republica Moldova”, spune președintele PNL și președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Cei doi au abordat, de asemeneam subiectul investițiilor americane în România, accentuând oportunitățile economice pentru companiile americane și potențialul în creștere al României ca destinație pentru investițiile străine.

Citește și: Miniștrii Mediului și Educației vor extinderea programului Ranger Junior în toate rezervațiile naturale

"Am acordat o atenție sporită sectorului digitalizării, mai ales în zona instituțiilor de stat, cu accent pe domeniul fiscal”, a mai adăugat Nicolae Ciucă.

Cei doi au mai vorbit despre prioritățile Senatului României în următoarea sesiune și despre dorința comună ca, după alegerile parlamentare din 2024, să existe o reprezentare mult mai bună a femeilor în Parlamentul României, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Kathleen Kavalec
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close