Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii cu privire la spargerea locuinței lui Niculae Bădălău. Ce are de gând să facă senatorul PSD

Noi detalii cu privire la spargerea locuinței lui Niculae Bădălău. Ce are de gând să facă senatorul PSD

Noi detalii cu privire la spargerea locuinței lui Niculae Bădălău. Ce are de gând să facă senatorul PSD
18 Noi 2018   •   13:40

O nouă lovitură în cazul lui Niculae Bădălău, la două săptămâni după ce i-a fost spartă casa, în timp ce el dormea la etaj cu familia. 

Președintele PSD Giurgiu contraatacă după ce tot el a avut de suferit în urma reclamării spargerii pe care a făcut-o la Poliție. A primit 5.000 de lei amendă și i-a fost ridicat permisul de port-armă. Pistolul furat de hoți nu a fost găsit. 

Acum Bădălău are de gând să meargă în fața judecătorilor și să ceară anularea permisului său. Spune că e o decizie nedreaptă fiindcă, chiar dacă acea armă nu a fost ținută într-un seif, aceasta trebuia ținută într-un loc la care să aibă acces. 

Locuinţa din Giurgiu a senatorului Niculae Bădălău a fost spartă de hoți la începutul lunii noiembrie. Pe lângă armă, acestuia i-au fost furate bijuterii, ceasuri și bani. 

„A fost spartă locuinţa mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliţia aici. Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, spunea Bădălău la vremea respectivă. 

 

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau detalii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close