Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii șocante despre copilul auzit plângând la creșa din Timișoara! Directoarele neagă incidentul și ar fi amenințat-o pe cea care a realizat filmulețul

Noi detalii șocante despre copilul auzit plângând la creșa din Timișoara! Directoarele neagă incidentul și ar fi amenințat-o pe cea care a realizat filmulețul

Noi detalii șocante despre copilul auzit plângând la creșa din Timișoara! Directoarele neagă incidentul și ar fi amenințat-o pe cea care a realizat filmulețul
13 Apr 2019   •   08:35

Au început anchetele într-o creșă și o grădiniță de stat din Timișoara. O mamă a surprins plansetele unui copil la care o educatoare a țipat fără milă. Reprezentanții instituțiilor de învățământ dau vina unii pe alții. Și Inspectoratul Școlar și-a început verificările. 

Un copil dela o creșă din Timișoara a fost surprins plângând fără oprire, în timp ce încerca să-i explice îngrijitoarei că nu vrea să doarmă. 

Plansetele copilului au impresionat-o pe o trecătoare care a filmat conversația revoltătoare dintre micuț și îngrijitoarea care țipa la el. În clădirea respectivă funcționează atât Gradinita 25 cu program prelungit, cât și creșa Ileana Cosanzeana din Timișoara.

Reprezentanții instituțiilor neagă incidentul. „Copiii noștri erau, conform programului, în baie. Am și ascultat și nu se recunoaște vocea nimănui pe filmare. Nu are nicio legătură”. 

„Copiii, la acea oră, erau plecați la școala altfel”, a spus cealaltă directoare. 

Femeia care a făcut fimulețul nu dorește să facă alte afirmații pentru că ar fi primit amenințări din partea directoarei instituției. 

Psihologii spun că asemenea scene șocante sunt tot mai des întâlnite. „Doar azi mi-au fost semnalate trei astfel de abuzuri în creșele și grădinițele din Timișoara. Grav e faptul că un copil la o vârstă fragedă poate fi marcat de la cel mai mic abuz emoțional pe o perioadă lungă de timp”. 

Citiți și Scene revoltătoare la o creșă din Timișoara! Cum a fost tratat un copil de îngrijitoare. Plânsetele micuțului au impresionat-o pe o trecătoare, care a filmat totul (VIDEO)

×
Subiecte în articol: detalii copilul cresa Timisoara incidentul
Parteneri
Horoscop Echinocțiul de toamnă 2023: Succes şi provocări
x close