Antena 3 CNN Actualitate Noul avocat al lui Becali: Finanţatorul Stelei ar putea ieşi din închisoare marţi

Noul avocat al lui Becali: Finanţatorul Stelei ar putea ieşi din închisoare marţi

Noul avocat al lui Becali: Finanţatorul Stelei ar putea ieşi din închisoare marţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Iun 2013   •   12:04
Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare marţi, de ziua lui, pentru 24 de ore, dacă cererea depusă de avocatul său va fi aprobată. Anunţul a fost făcut duminică, la Antena 3, de avocatul lui George Becali, Pavel Abraham.

"În numele domniei sale, eu am făcut o cerere, potrivit legii 275, în care am solicitat ca în ziua de naştere sau imediat după, având în vedere că una din fiicele sale va face majoratul, să i se acorde o permisie de o zi. Legea permite acest lucru, nu mai mult de 15 zile pe an, având argumente foarte serioase de ordin familial", a explicat avocatul Pavel Abraham.

Becali împlineşte marţi 55 de ani.

Pe 19 iunie, cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti.

Gigi Becali se află în închisoare de pe 20 mai, când a primit verdictul de trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.
 
Aceştia au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.
 
Pe 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.
 
Gigi Becali şi-a pierdut mandatul de deputat în urma condamnării sale definitive. Camera Deputaţilor a aprobat în 5 iunie, prin vot, vacantarea locului de deputat al lui Gigi Becali. 
 
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close