Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul triplei sinucideri de la Timişoara. Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iuliana

Răsturnare de situaţie în cazul triplei sinucideri de la Timişoara. Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iuliana

Apropiații Iulianei, mama care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara cu cei doi copii ai ei în brațe, nu cred în principala ipoteză a anchetatorilor, aceea a sinuciderii.

Răsturnare de situaţie în cazul triplei  sinucideri de la Timişoara. Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iuliana
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2022   •   13:20

O spune chiar și un numerolog care a cunoscut-o și o descrie pe mama celor doi copii drept o femeie echilibrată, stabilă emoțional, care nu ar fi recurs la un astfel de gest.

„Am avut o surpriză foarte plăcută să o cunosc pe mama Iuliei prin intermediul școlii pe care am înființat-o. A venit la toate cursurile pe care le-am făcut și Iulia a văzut o transformare majoră în mama ei. A fost foarte curioasă să afle mai multe. A venit la o ședință de numerologie și acolo a aflat lucruri foarte interesante despre ea. Iulia a aflat că are un destin special, pe care foarte puțini oameni îl au pe acest pământ.

Este născută într-o vibrație a zilei nașterii care dă trei, cu un destin care adunat dă tot trei, dar iată că a ales să plece de pe acest pământ tot într-o zi de trei și ei acum sunt trei. Iulia era, conform numerogramei ei, pe lângă foarte veselă, pentru că trei este vesel și pus pe șotii, era și foarte puternică. Avea multe cifre masculine. Psihicul ei era foarte echilibrat.

Eu am văzut o persoană fericită, împlinită. Nu era instabilă emoțional sau psihic. Anul personal era șase, care pune în prim plan familia. În anul personal șase te căsătorești, divorțezi, iată că e anul alegerii, șase înseamnă și alegerea. Nu întâmplător ea a luat această decizie pe an personal.”, a declarat numerologul Isabela Spătaru pentru Antena 3.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, rupe tăcerea | Scrisoarea neaşteptată a lui Marcel

 

 

×
Subiecte în articol: numerolog familie destin
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close