Antena 3 CNN Actualitate O bucătăreasă ucraineancă, bătută, sechestrată şi violată de marinarii unei nave

O bucătăreasă ucraineancă, bătută, sechestrată şi violată de marinarii unei nave

O bucătăreasă ucraineancă, bătută, sechestrată şi violată de marinarii unei nave
Sursa foto: Foto: cronicadeiasi.ro
28 Iul 2011   •   20:30

A fost prizoniera mărilor şi a unor minţi bolnave. Bucătăreasa unei nave a fost salvată de autorităţile române, după ce a fost violată în repetate rânduri de membrii echipajului. Calvarul a durat mai bine de o lună, timp în care femeia a fost abuzată sexual, sechestrată şi bătută.

Nava Manas a acostat în portul Medgidia încă de pe 18 iulie. Nimeni nu ştia că la bord există un prizonier. O femeie. Bucătăreasa a avut noroc şi a reuşit să evadeze. În momentul în care a coborât pe chei, s-a întâlnit cu mai mulţi oficiali români, care i-au oferit protecţie.

"Ea a reuşit să scape. Norocul ei a fost că s-a întâlnit cu ofiţerii de la postul de control care veniseră în control la navă", a explicat Adrian Mihălcioiu, reprezentantul Federaţiei Internaţionale a Transportatorilor.

Plină de vânătăi, femeia de naţionalitate ucraineană le-a povestit printre lacrimi românilor experienţa de coşmar prin care trece. Lucrează ca bucătăreasă pe navă. Dar în ultima lună a fost bătaia de joc a marinarilor.

"A fost abuzată sexual de şeful mecanic şi de motorist, aşa a declarat prima dată, pe 21 iunie, altă dată la sfârşitul lunii, o dată la bord când nava era în marş, au prins-o şi au băgat-o în careu, a doua oară undeva în Georgia", a spus Mihălcioiu.

Când nava acosta într-un port, cei doi îşi sechestrau victima.

"Femeia a fost închisă de mai multe ori în cambuza navei, pentru a nu se duce la autorităţi să demaşte toată această nenorocire", a mai precizat Adrian Mihălcioiu, reprezentantul Federaţiei Internaţionale a Transportatorilor.

Bucătăreasa a reuşit să evadeze, prima oară, în Georgia. A povestit totul autorităţilor, dar nimănui nu i-a păsat. A fost obligată să se întoarcă pe navă. Iar marinarii au pedepsit-o exemplar.

Femeia se află acum în custodia autorităţilor române.

 

×
Subiecte în articol: violata sechestrata batuta marinari nava
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close