O seară în club s-a transformat în bătaie generală, din cauza unor fete

de G.S.    |    07 Ian 2012   •   18:24
O seară în club s-a transformat în bătaie generală, din cauza unor fete Foto: VideoNews

O tentativă eşuată de flirt a dus la o încăierare generală într-un club din Iaşi în această dimineaţă. Tot scandalul a pornit de la o tânără care i-a făcut avansuri unui bărbat însoţit.

Se pare că cele două fete s-au luat la bătaie, iar scandalul a degenerat. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i potoli pe bătăuşi.

Scandalul s-a lăsat cu sânge, mese şi scaune rupte şi pahare sparte în întreg localul. Pentru că nu au reuşit să calmeze spiritele, cei din local au chemat mascaţii.

O parte a celor implicaţi în bătaia generală au fost duşi la Secţia 4 Poliţie pentru a da declaraţii. Petrecăreţii au petrecut câteva zeci de minute la secţia de poliţie, unde au povestit în amănunt tot ceea ce s-a întamplat în club.

Poliţiştii i-au sancţionat drastic pe cei implicati in scandal, cinci persoane alegându-se cu câte 2.000 de lei amendă pentru tulburarea liniştii publice.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close