Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Alba Iulia, înşelată prin telefon de un deţinut: i-a depus în cont suma de 15.600 lei

O tânără din Alba Iulia, înşelată prin telefon de un deţinut: i-a depus în cont suma de 15.600 lei

O tânără din Alba Iulia, înşelată prin telefon de un deţinut: i-a depus în cont suma de 15.600 lei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    19 Dec 2012   •   18:29

Un deţinut din Penintenciarul din Galaţi a înşelat o tânără în vârstă de 19 ani din Alba Iulia, pe care a convins-o să îi trimită peste 15.000 de lei sub pretextul că ar fi câştigat un premiu, iar pentru a intra în posesia acestuia trebuie să achite anumite sume de bani.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, bărbatul în vârstă de 30 de ani, din comuna Tisău, judeţul Buzău, încarcerat în Penitenciarul Galaţi, este cercetat pentru înşelăciune, informează Mediafax.
   
Bărbatul este acuzat că a contactat-o pe tânără de mai multe ori pe telefonul mobil, în cursul lunii decembrie, şi a convins-o că a câştigat un premiu important, însă pentru a putea intra în posesia acestuia trebuie să achite anumite sume de bani.
   
Naiva tânăra a depus în contul bărbatului, prin intermediul unor societăţi specializate, suma de 15.600 lei, în două rânduri. În cele din urmă, tânăra a realizat că a fost înşelată şi a anunţat Poliţia.
  
Deţinutul este cercetat pentru înşelăciune, oamenii legii încercând să stabilească dacă acesta a mai înşelat şi alte persoane din ţară.

×
Subiecte în articol: Alba Iulia detinut cont detinut premiu bani
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close