Antena 3 CNN Actualitate Olivia Steer, mesaj controversat pe Facebook. Ce spune despre adopţiile făcute de cuplurile gay

Olivia Steer, mesaj controversat pe Facebook. Ce spune despre adopţiile făcute de cuplurile gay

Olivia Steer, mesaj controversat pe Facebook. Ce spune despre adopţiile făcute de cuplurile gay
25 Mai 2016   •   14:48

Olivia Steer a publicat un nou mesaj pe Facebook care a stârnit critici din partea internauților. Vedeta TV condamnă adopţiile făcute de cuplurile gay și susține strângerea de semnături "familia tradiţională".

„Romania e în al 27-lea an de declin demografic și curînd nu va mai plăti nici pensii, că nu va mai avea cine alimenta fondul.
Între timp ne luptăm cu dezinfectanții diluați, statul mafiot și ofensiva organizațiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat după '90), toleranță (le-a fost dată, nimeni nu le contestă dreptul de a avea relații și de a le afișa, în parade stradale chiar), recunoaștere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de cîțiva ani și la noi, căsătorii gay și drept de adopție. Asta înseamnă copii crescuți în spiritul homosexualității și deci, curînd, o rată și mai mică a natalității. Cît mai e pînă la extincția totală, Dumnezeu știe... Poate cu încă un mic efort, puțin de tot.
Dar pînă atunci, 3 milioane de semnături care susțin familia tradițională au fost depuse ieri, la Palatul Parlamentului, într-o încercare disperată de a mai salva ceva.
E - cine știe - gestul ultim al majorității fertile înainte să fie înghițită cu totul de pretențiile unei minorități sterile.”

Iată ce răspuns i-a dat un fan Oliviei Steer:

„Nu vad cu ce ar fi ingradita majoritatea fertila daca s-ar permite casatoria intre gay. Chiar si dreptul la adoptie, eu il vad ca un punct bun de vreme ce avem o gramada de orfani fara nicio sansa.”

 

×
Subiecte în articol: olivia steer gay
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close