Antena 3 Actualitate Omagiu pentru Ilie Balaci. O stradă din Craiova îi va purta numele

Omagiu pentru Ilie Balaci. O stradă din Craiova îi va purta numele

de S.T.    |    22 Oct 2018   •   23:32
Omagiu pentru Ilie Balaci. O stradă din Craiova îi va purta numele
Sursa foto: Foto: Agerpres

Primăria Craiovei a anunţat, luni seara, că o stradă din municipiu va purta numele lui Ilie Balaci, iar în fiecare an va fi organizată o gală care îi va purta numele şi în cadrul căreia vor fi premiaţi cei mai buni juniori la fotbal.

Primăria municipiului Craiova a transmis, luni seara, printr-un comunicat de presă, că, în memoria marelui fotbalist Ilie Balaci şi în semn de respect faţă de tot ceea ce a însemnat sportivul pentru fotbal şi comunitate, va organiza în fiecare an o gală care îi va purta numele şi în cadrul căreia vor fi premiaţi cei mai buni juniori de fotbal, iar o stradă importantă din municipiul Craiova va fi redenumită cu numele său.

„Ilie Balaci a fost un adevărat ambasador al Craiovei, iar Primăria Craiova îi va cinsti memoria astfel încât marele jucător să rămână pentru totdeauna aproape de sufletele noastre. Executivul Primăriei va propune Consiliului Local, în perioada imediat următoare, instituirea unei gale anuale pentru premierea celor mai buni juniori de fotbal, aşa cum şi-a dorit, de-altfel, şi marele jucător. Prima ediţie a acestei gale va fi la sfârşitul acestui an şi îi va purta numele. De asemenea, la o viitoare şedinţă a Consiliului Local, vom propune ca o stradă importantă din municipiul Craiova să primească numele Ilie Balaci”, a transmis primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani.

×
Subiecte în articol: Ilie Balaci Craiova

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close