Antena 3 CNN Actualitate Omar Elabdellaoui, de la Galatasaray, riscă să orbească după ce s-a rănit cu artificii, în noaptea de Revelion

Omar Elabdellaoui, de la Galatasaray, riscă să orbească după ce s-a rănit cu artificii, în noaptea de Revelion

Fundașul dreapta, Omar Elabdellaoui, de la Galatasaray, în vârstă de 29 de ani, a fost internat cu arsuri în zona feţei, a ochilor şi a mâinilor,după ce a suferit un accident cu artificii, produs în locuința lui în noaptea de Revelion.

Omar Elabdellaoui, de la Galatasaray, riscă să orbească după ce s-a rănit cu artificii, în noaptea de Revelion
de Georgiana Adam    |    01 Ian 2021   •   22:35

Omar Elabdellaoui a suferit arsuri la față și leziuni la ochi, a anunțat oficialii grupării turce Galatasaray, adăugând că se fac investigații suplimentare pentru a stabili gravitatea accidentului.

Omar Elabdellaoui riscă să orbească

Surse citate de ziarul turc susțin că apropiați ai clubului Galatasaray au afirmat că Elabdellaoui era conștient, într-o stare stabilă și că nu a fost supus unei intervenții chirurgicale.

 "Omar a primit primul ajutor după nefericitul accident. Doar după un examen mai amănunţit va fi clar cât de grave sunt problemele sale la ochi. Acum este pe deplin conştient şi nu este în pericol de moarte, au transmis oficialii grupării turce Galatasaray.

Managerul lui Galatasaray, Fatih Terim, și căpitanul echipei, Arda Turan, au mers la spital pentru a-l vizita pe Elabdellaoui.

 "Ochii lui Omar vor fi spălaţi, îngrijiţi, şi doar după aceea situaţia lui va fi mai clară. Clubul va face tot posibilul pentru ca jucătorul să se recupereze pe deplin", au mai spus oficialii grupării turce Galatasaray.

Cuburile turcești - inclusiv Fenerbahce, Besiktas și Trabzonspor, rivalii lui Galatasaray din Super Lig - au reacționat pe rețelele sociale urându-i lui Elabdellaoui o recuperare rapidă.

 

×
Subiecte în articol: Omar Elabdellaoui Galatasaray petarde
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close