Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ordin de restricţie pentru ambii părinţi ai fetiţei din Chiajna ţinută ostatică de tată în casă

Ordin de restricţie pentru ambii părinţi ai fetiţei din Chiajna ţinută ostatică de tată în casă

Fetiţa din Chiajna, sechestrată de propriul tată, a rămas în grija mătuşii şi bunicii după ce poliţia a emis un ordin de restricţie pentru ambii părinţi. Fetiţa nu era în atenţia DGASPC până la momentul în care tatăl său să o inchidă în casă şi să ameninţe că aruncă locuinţa în aer.

de Carmina Pricopie    |    09 Mai 2023   •   13:48

Încă de vineri, Poliţia a emis două ordine de restricţie, dintre care unul pentru fetiţă împotriva mamei. Potrivit unor surse, mama nu are voie să se apropie de fetiţa sa la o distanţă mai mică de zece metri.

Acest ordin a fost deja confirmat de către Parchet şi urmează ca procurorii să ceară prelungirea lui în instanţă.

Citeşte şi: Bărbatul misterios care l-a convins pe tatăl din Chiajna, care şi-a luat fiica ostatică, să se predea

Cel de-al doilea ordin a fost emis pentru mamă împotriva bărbatului pentru o perioadă de 5 zile, însă anchetatorii nu l-au mai confirmat pentru că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fetiţa a fost salvată, vineri, după o operaţiune specială a Poliţiei care a durat mai bine de 28 de ore, timp în care tatăl copilei a ameninţat că va arunca în aer casa în care se afla alături de copilă.

×
Subiecte în articol: Chiajna IPJ Ilfov Poliția Română
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close