Antena 3 CNN Actualitate "Ori mă duc la pușcărie, ori îi omor familia!" | Un agent a fost amenințat cu moartea și agresat de un bărbat chiar în curtea Poliției Calafat | Colegii polițistului au comentat de pe margine

"Ori mă duc la pușcărie, ori îi omor familia!" | Un agent a fost amenințat cu moartea și agresat de un bărbat chiar în curtea Poliției Calafat | Colegii polițistului au comentat de pe margine

Un agent de poliție a fost înjurat în ultimul hal și amenințat că-i va fi omorâtă familia iar scena s-a petrecut sub ochii colegilor polițistului, care nu au intervenit.

"Ori mă duc la pușcărie, ori îi omor familia!" | Un agent a fost amenințat cu moartea și agresat de un bărbat chiar în curtea Poliției Calafat | Colegii polițistului au comentat de pe margine
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Loredana Chimoiu    |    01 Aug 2023   •   14:56

Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, în curtea Poliției Calafat.

Agresat verbal și fizic de un bărbat pe care încercase să-l rețină în urma unui scandal, polițistul nu doar că nu a fost ajutat de colegii săi, ci a fost sfătuit să stea departe de agresor, ca să nu-l enerveze și mai tare.

"În noaptea asta, ori mă duc la pușcărie, ori îi omor familia", se aude scandalagiul în înregistrarea difuzată de Antena 3 CNN.

De alături se aude o voce care-i spune pe un ton liniștit: "Ai un limbaj inadecvat și nu e normal."

Citește și: Polițist intimidat de șefi în stil mafiot, după ce a supărat un om de afaceri din județ. Verificări la IPJ Bihor

Individul, la bustul gol, și în pantaloni scurți, continuă printre rafale de înjurături: "Tu nu făcuși bine ce făcuși, îți arăt eu ție șmecherie ... cu toată familia ta".

Scandalul prelungit din data de 18 iulie a început după ce agentul și o colegă a sa au intervenit pe o stradă din oraș pentru aplanarea unui conflict între doi bărbați. Pentru că unul dintre aceștia era foarte violent și-l amenința cu moartea pe celălalt, polițistul a folosit spray-ul lacrimogen din dotare.

Omul legii a încercat să-l încătușeze în momentul în care scandalagiul era amețit și stătea pe jos, dar rudele acestuia au intervenit în sprijinul agresorului.

După ce și-a revenit, bărbatul s-a ridicat și s-a repezit la polițist. Norocul agentului a fost că în acel moment la fața locului au ajuns alți polițiști și jandarmi.

Aceștia au reușit, cu greu, să-l imobilizeze pe turbulent și să-l bage în mașină.

Scandalul cu înjurături și amenințări cu moartea continuă în curtea Poliției Calafat

La sediul poliției, circul a continuat. Bărbatul l-a înjurat pe polițist, l-a amenințat cu moartea și a spus că îi va omorî copiii, cu riscul de a face 20 de ani de pușcărie.

Colegii polițistului ultragiat au stat, pur și simplu, spectatori la scandal, ascultând injuriile la adresa agentului.

Ei i-au recomandat acestuia din urmă să stea departe de agresor, pentru a nu-l întărâta și mai tare.

Scandalagiul a fost trimis acasă în aceeași seară, fără a fi audiat.

A doua zi, polițistul a făcut plângere la Parchet pentru ultraj. Procurorii au dispus pe numele scandalagiului control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

"Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Dolj nu a mediatizat cazul. Abia după ce Antena 3 CNN a intrat în posesia imaginilor scandalului, conducerea IPJ Dolj a anunțat că a demarat o anchetă internă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Loredana Chimoiu.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close