Antena 3 Actualitate Parcul Herăstrău ar putea fi extins. Hotărârea adoptată de Primăria Capitalei

Parcul Herăstrău ar putea fi extins. Hotărârea adoptată de Primăria Capitalei

de G.S.    |    30 Ian 2017   •   20:32
Parcul Herăstrău ar putea fi extins. Hotărârea adoptată de Primăria Capitalei

Consilierii generali ai Capitalei au adoptat, luni, o hotărâre prin care solicită Guvernului trecerea unei suprafeţe de teren de 4,2 hectare din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Afacerilor Externe în domeniul public al municipiului Bucureşti şi administrarea CGMB prin Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement.

Astfel, suprafaţa respectivă, care reprezintă o secţiune din terenul situat în Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 2B, ar urma să fie amenajată ca parc, fiind alipită ulterior Parcului Herăstrău.

În expunerea de motive, semnată de primarul general, Gabriela Firea, se arată că prin alipirea acestui teren la Parcul Herăstrău şi amenajarea sa va fi mărită suprafaţa spaţiilor verzi din Capitală.

În raportul de specialitate se menţionează că, potrivit Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti, terenul respectiv este liber de construcţii, dar nu este îngrijit corespunzător, vegetaţia este neîntreţinută pe zone întinse, sunt depozitate gunoaie, iar gardul este distrus.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close