Antena 3 CNN Actualitate Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, filmat în timp ce îşi înjunghia soţia, a fost reţinut

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, filmat în timp ce îşi înjunghia soţia, a fost reţinut

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Kover, care a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îşi înjunghia soţia, a fost reţinut, transmite Antena 3. El urmează să fie dus în faţa judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, filmat în timp ce îşi înjunghia soţia, a fost reţinut
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    Andreea Borboros    |    12 Ian 2021   •   16:13

Kover trăia separat de soţie iar tentativa de omor s-a petrecut duminică, în faţa blocului in care locuia aceasta. După agresiunea asupra femeii, Kover a fugit într-un imobil neterminat din apropiere, unde şi-a provocat răni cu acelaşi cuţit cu care şi-a înjunghiat soţia.

El a fost reţinut de poliţişti şi dus la spital, unde medicii au constatat că leziunile bărbatului sunt superficiale.

În schimb, victima lui a suferit cinci răni de gravitate medie şi mare, potrivit doctorilor. Femeia a fost internată la Terapie Intensivă, după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Cunoscuţii inculpatului sunt îngroziţi de fapta acestuia. Potrivit acestora, el a trecut în urmă cu o lună şi jumătate testul psihologic cu rezultate maxime şi avea reputaţia unuia dintre cei mai eficienţi poliţişti locali.

Conform presei locale, ceea ce şochează în acest incident este pasivitatea martorilor.

Imagini șocante. Fostul șef al Poliției Locale Oradea își înjunghie soția. Nimeni nu a intervenit

Mai mulţi martori oculari, inclusiv un taximetrist, s-au ferit să o salveze pe femeia  aflată la un pas de moarte. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum totul a durat trei minute.

Kover o atacă pe soţia sa chiar lângă un taxi ce staţiona cu motorul pornit, la câţiva metri în faţa maşinii femeii. Cu puțin timp înainte, cei doi soţi avuseseră o discuţie aprinsă.

Fostul şef al Poliţiei Locale o trântește pe femeie la pâmânt, apoi o lovește de mai multe ori cu cuțitul. Când vede grozăvia, taximetristul dă în marşarier. Kover se îndreaptă apoi, împleticit, spre bloc. Victima sa zace câteva secunde pe caldarâm, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor.

Pentru că o vede din nou în picioare, agresorul se întoarce iar spre victimă. În mod absolut șocant, şoferul de taxi demarează şi părăseşte scena lăsând-o pe femeie victimă sigură în faţa lui Kover.

Pe lângă taximetrist, mai erau și alți martori. Potrivit înregistrării, foarte aproape de locul atacului erau ocupanţii a cel puţin două maşini, care erau în parcare cu farurile pornite, plus încă o femeie şi un bărbat care au ieşit din scara blocului.

×
Subiecte în articol: Paul Kover Oradea
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close