Antena 3 CNN Actualitate Pe pârtie sau la piscină. Vezi cum au dat românii jos caloriile câştigate la masa de Crăciun

Pe pârtie sau la piscină. Vezi cum au dat românii jos caloriile câştigate la masa de Crăciun

Pe pârtie sau la piscină. Vezi cum au dat românii jos caloriile câştigate la masa de Crăciun
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    26 Dec 2011   •   21:53

A devenit o regulă nescrisă a minivacanţei de sărbători ca, în a doua zi a Crăciunului, aglomeraţia din pensiuni şi hoteluri să se mute pe pârtie. Iar anul acesta n-a făcut excepţie.

Dar drumul spre distracţie e pavat cu mulţi nervi. Până să se aglomereze pârtiile, drumurile au fost adevărate furnicare de maşini. Oamenii care încercau să ajungă dintr-o staţiune în alta au transformat şoselele în parcări.

Miile de oameni care au ales să-şi petreacă Sărbătorile în staţiunile de la munte s-au bucurat din plin de zăpadă. E drept, mai mult artificială, însă nimeni n-a părut să sesizeze diferenţa. În Poiana Braşov, pârtiile au fost pline încă de la primele ore ale dimineţii.

Sporturile de iarnă nu sunt chiar la îndemâna oricui. Chiar şi aşa, au existat destule alternative pentru cei care s-au hotărât să ardă caloriile. La Braşov, turiştii care n-au ajuns pe pârtie, au intrat la apă. La propriu. Piscinele acoperite au fost neîncăpătoare.

La Harghita Băi, nu s-a schiat, însă distracţia a fost cuvântul de ordine. Mai ales că staţiunea are ceea ce în scurt timp a devenit distracţia favorită a copiilor şi a adulţilor deopotrivă: snowtubing.

Cei care au ales Sibiul de Crăciun au avut o singură nemulţumire. Mâncarea a fost din belşug, pârtia, însă, n-a fost pe măsură.

Aproximativ 2000 de turişti au petrecut de Crăciun în statiunile montane.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close