Antena 3 CNN Actualitate Percheziţiile de la Opera din Iaşi continuă. Au fost găsite droguri în bagajul fiicei lui Cristi Minculescu

Percheziţiile de la Opera din Iaşi continuă. Au fost găsite droguri în bagajul fiicei lui Cristi Minculescu

Continuă acheta la Opera Naţională din Iaşi. Procurorii DIICOT ar fi descoperit droguri printre lucrurile unei persoane cheie din anchetă.

Percheziţiile de la Opera din Iaşi continuă. Au fost găsite droguri în bagajul fiicei lui Cristi Minculescu
Sursa foto: Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    08 Mar 2021   •   13:40

Potrivit surselor Bzi.ro, este vorba despre fiica vitregă a lui Cristi Minculescu, asistenul de regie Mădălina Minculescu. Ar fi vorba despre o cantitate de canabis, pe care procurorii au descoperit-o în timpul descinderilor de la Opera Naţională din Iaşi. 

Numele Mădălinei Minculescu apare în dosar în legătură cu modul în care o serie de firme ar fi asigurat diverse servicii, în special decoruri pentru Opera Naţională din Iaşi. 

Perchehziţii la Opera Naţională din Iaşi

Reamintim că în data de 1 martie, procurorii au deschis la Opera Naţională din Iaşi. Acţiunea poliţiştilor vine în contextul unor nereguli, de care ar fi fost vinovată inclusiv directoarea Beatrice Rancea, ce a fost ulterior suspendată din funcţie. Pe numele ei există mai multe plângeri penale iar perchezițiie ar fi putut avea legătură cu raportul Curții de Conturi Iași.

În cursul dimineţii de luni, 1 martie, procurorii DIICOT din cadrul Serviciului Teritorial Iaşi şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat 26 de percheziţii domiciliale în Bucureşti şi Iaşi, în dosarul Operei din Iaşi, în care se fac cercetări cu privire la săvârşirea infrcâiunilor de delapidare, fals, dar şi constituire de grup infracţional organizat.

Totodată, fostul manager al Operei Naţionale din Iaşi a fost plasată sub control judiciar. Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul altor 10 persoane din achetă. Reamintim că Beatrice Rancea a contestat măsura controlului judiciar în cursul săptămânii trecute, răspuns pe care urmează să îl primească la începutul acestei săptămâni. 

Fostul manager al ONRI a decis să conteste măsură controlului judiciar, sperând că Tribunalul Iaşi va înlătura o serie de restricţii impuse de procurori, fiind axate pe imposibilitatea de a părăsi domiciliul.

 

×
Subiecte în articol: Opera din Iași perchezitii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close