Antena 3 CNN Actualitate Pistolul dispărut de la Divizionul 67 Nave Purtătoare de Artilerie din Brăila a fost găsit

Pistolul dispărut de la Divizionul 67 Nave Purtătoare de Artilerie din Brăila a fost găsit

Pistolul dispărut de la Divizionul 67 Nave Purtătoare de Artilerie din Brăila a fost găsit
Sursa foto: Foto: bzf.ro
21 Mai 2011   •   11:59

Pistolul a cărui lipsă a fost constatată în urmă cu trei zile la Divizionul 67 Nave Purtătoare de Artilerie din Brăila a fost găsit sâmbătă dimineaţă, a anunţat MApN.
   
"În dimineaţa zilei de sâmbătă, 21 mai, a fost găsit, în incinta Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie din Brăila, pistolul calibru 7,65 mm a cărui lipsă a fost constatată în urmă cu trei zile, în timpul activităţii de curăţare şi întreţinere a armamentului individual", informează un comunicat al MApN, citat de Mediafax.
   
Comisia numită de comandantul Flotei continuă cercetările pentru elucidarea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, precizează ministerul.
   
Anterior, MApN comunicase că, miercuri, la Divizionul 67 Nave Purtătoare de Artilerie din Brăila, pe timpul activităţilor de curăţare şi întreţinere a armamentului individual, s-a constatat lipsa unui pistol calibru 7,65 mm care aparţinea unui maistru militar.
   
MApN preciza că, marţi, între orele 20.00 şi 24.00, cadrele militare din unitate au executat o şedinţă de tragere pe timp de noapte într-un poligon din judeţul Brăila.
   
Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie numită de comandantul Flotei cercetează împrejurările în care s-a produs dispariţia pistolului.
 

 


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close