Antena 3 CNN Actualitate Planul perfid prin care taximetriștii vor să îi elimine pe şoferii Uber. Ce le fac după ce îi cheamă prin comandă pe aplicaţie

Planul perfid prin care taximetriștii vor să îi elimine pe şoferii Uber. Ce le fac după ce îi cheamă prin comandă pe aplicaţie

Planul perfid prin care taximetriștii vor să îi elimine pe şoferii Uber. Ce le fac după ce îi cheamă prin comandă pe aplicaţie
Sursa foto: foto: pixabay.com
20 Sep 2016   •   22:15

Speriati de concurenta, taximetristii din Bucuresti le-au pus gand rau celor de la Uber si vor sa ii elimine de pe piata. Drept urmare, comanda prin aplicatie o masina Uber si cand aceasta soseste la adresa, cheama politia, potrivit stirileprotv.ro.

In continuare, agentii dau amenzi usturatoare daca nu li se prezinta autorizatia de transport de persoane.

Taximetristul plaseaza comanda la Uber si se urca in masina. Ii spune soferului ca trebuie sa ajunga langa sediul Brigazii Rutiere din Bucuresti, iar apoi in Pipera. Naiv, cel de Uber il duce, insa nu stie ce surpriza il asteapta. Colegii celui pe care il transporta au sesizat deja autoritatile.

Agentii vor sa afle in primul rand daca soferul are clienti in masina sau face un drum cu prietenii - si asta pentru ca legea taximetriei spune clar ca NU ai voie sa transporti persoane contra cost cu masina, fara o autorizatie in acest sens. Ceea ce soferii de Uber nu au.

Politistii spun ca ii pot amenda pe soferii de UBER doar daca cei pe care ii transporta fac sesizari. Altfel, in trafic nu ii pot opri sau recunoaste.

Pe de alta parte, reprezentantii Uber sustin ca nici nu au nevoie de asa ceva, pentru ca ei sunt o retea de amatori, care isi impart masinile cu altii.

 


 

 

×
Subiecte în articol: Uber
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close