Antena 3 CNN Actualitate Polițist lovit intenționat de un șofer care a refuzat să-și mute mașina parcată neregulamentar

Polițist lovit intenționat de un șofer care a refuzat să-și mute mașina parcată neregulamentar

Polițist lovit intenționat de un șofer care a refuzat să-și mute mașina parcată neregulamentar
15 Dec 2015   •   16:15

Un polițist a fost lovit marți intenționat cu mașina, în dreptul sediului Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, de un șofer pe care l-a rugat să-și mute mașina din dreptul curtii interioare a inspectoratului pentru că blocase accesul în institutie, scrie Agerpres.
 
Surse din Politie au declarat ca politistul, care era în timpul serviciului și trebuia să asigure supravegherea accesului în curtea interioara a IPJ, a fost luat pe capota, iar în căderea pe asfalt s-a rănit la un picior, fiind transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

După ce politistul a rugat mai mulți șoferi să-și mute mașinile parcate pentru că au blocat accesul în curtea IPJ, loc în care exista și un indicator cu semnificatia 'oprirea interzisă', acestia au urcat la volan și au părasit zona. Excepție a făcut unul dintre ei care, în mod intentionat, l-a lovit cu autovehiculul pe politist.

Individul este un constănțean in vârstă de 60 de ani. El este cercetat acum de politiștii Serviciului Politiei Rutiere, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

×
Subiecte în articol: masina parcata
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close