Antena 3 CNN Actualitate Pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre. Iubita fostului edil al Constanței, solicitare pentru reprezentanții închisorii

Pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre. Iubita fostului edil al Constanței, solicitare pentru reprezentanții închisorii

Pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre. Iubita fostului edil al Constanței, solicitare pentru reprezentanții închisorii
10 Iun 2019   •   19:12

Iubita lui Radu Mazăre a făcut o solicitare pentru ca nunta acesteia cu fostul edil al Constanței să poată avea loc. Roxana a depus o cerere scrisă în care solicită conducerii Penitenciarului să-i aprobe această ceremonie în penitenciar. 

„Vă rog să-mi aprobați căsătoria cu Radu Mazăre, aflat în custodia Penitenciarului Rahova București. Declar pe propria răspundere că nu am mai fost căsătorită și mă supun legislației în vigoare”, a cerut iubita lui Radu Mazăre. 

Potrivit apropiaților lui Radu Mazăre, acesta și-ar dori ca această ceremonie să aibă loc pe 5 iulie, atunci când își serbează ziua de naștere. 

Roxana se află în continuare în Madagascar. Urmează să vină în țară săptămâna viitoare, când își va alege și rochia de mireasă. La ceremonie nu pot participa multe persoane, doar cinci persoane din partea fiecăruia din cei doi. 

Se pare că atât Radu Mazăre și iubita lui și-au ales deja verighetele, în valoare de aproape 4.000 de lei. Urmează ca Roxana să-și aleagă și inelul de logodnă. 

„Verighetele vor fi cumpărate de la un magazin din București. Costă 3.700 de lei setul de verighete. Mai e vorba de un inel pe care Roxana urmează să-l aleagă de pe un site”, a spus Mihai Mazăre, fratele fostului primar. 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare iubita solicitare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close