Antena 3 CNN Actualitate Prima instituţie din România care şi-a comandat noul iPhone 15, chiar în ziua lansării pe piaţă a dispozitivului

Prima instituţie din România care şi-a comandat noul iPhone 15, chiar în ziua lansării pe piaţă a dispozitivului

Pe 22 septembrie, exact ziua în care iPhone 15, ultimul telefon Apple, a fost lansat pe piață, una din instituţiile publice din România şi-a comandat imediat mai multe dispozitive.

Prima instituţie din România care şi-a comandat noul iPhone 15, chiar în ziua lansării pe piaţă a dispozitivului
Sursa foto: Getty images
de Xenia Croitoru    |    25 Sep 2023   •   12:23

Autoritatea Aeronautică Civilă este prima instituţie de stat care a achiziţionat noul iPhone 15. Instituţia din subordinea lui Sorin Grindeanu a făcut comandă chiar în ziua în care telefonul a apărut pe piaţă.

Şase astfel de telefoane au fost achiziţionate de Autoritatea Aeronautică Civilă. Costul pentru un singur telefon se ridică la 5.680 de lei.

Citeşte şi: Reprezentanţii FMI vin în România, în timp ce guvernul se pregăteşte să-şi asume răspunderea pe austeritatea fiscal-bugetară

Pe lângă aceste şase telefoane, a mai fost făcută şi o licitaţie pentru un alt tip de smartphone, cu o valoare de 4.990 de lei. Ulterior, spun surse, s-a renunţat la această achiziţie.

Achiziţia a făcut făcută de la o companie din Alba, care anul trecut a avut un singur angajat şi pierderi financiare de peste 15.000 de lei.

×
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close