Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Economiei: A început producția primelor măști în România! Vom ajunge la 500.000 de bucăți pe zi

Ministrul Economiei: A început producția primelor măști în România! Vom ajunge la 500.000 de bucăți pe zi

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat în această dimineață, printr-o postare pe o rețea socială, că în România a început deja producția măștilor de protecție. Potrivit acestuia, din 15 aprilie ar trebui să se ajungă la 500.000 de bucăți pe zi.

Ministrul Economiei: A început producția primelor măști în România! Vom ajunge la 500.000 de bucăți pe zi
Sursa foto: pixabay.com
30 Mar 2020   •   07:56

„A început producţia primelor măşti în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor şi testul de producţie. În scurt timp vor produce 150.000 de măşti pe zi, iar din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, respectiv, aproximativ 4 milioane de măşti lunar”, scrie Virgil Popescu pe rețeaua socială.

”Le mulţumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al măştilor, primele două straturi, dar de acum şi produsul finit. Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce şi ultimul strat pentru măşti tot în ţara noastră. Pentru că în aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români, pe cei din prima linie. Împreună facem România bine", a adăugat Popescu.

×
Subiecte în articol: România masti de protectie productie
Parteneri
Horoscop Echinocțiul de toamnă 2023: Succes şi provocări
x close