Antena 3 CNN Actualitate Profesorul de la Jean Monnet, acuzat de sex cu o elevă, va fi eliberat. Procurorii au făcut recurs

Profesorul de la Jean Monnet, acuzat de sex cu o elevă, va fi eliberat. Procurorii au făcut recurs

Profesorul de la Jean Monnet, acuzat de sex cu o elevă, va fi eliberat. Procurorii au făcut recurs
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    03 Ian 2012   •   12:12
Update 13.05 - Procurorii au făcut deja recurs la decizia instanţei de eliberare a profesorului Octavian Vişan, de la liceul Jean Monnet.

Profesorul de sport la liceul Jean Monnet, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă, va fi eliberat. Decizia a fost luată marţi, de Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii pot face recurs la această hotărâre. Este pentru a treaia oară când Judecătoria Sectorului 1 decide ca profesorul Octavian Vişan să fie judecat în libertate.

Judecătoria sectorului 1 a admis, astfel, cererea de eliberare sub control judiciar făcută de Vişan.

"Cum să spui că e recidivist sau consumator de droguri, când el nu are nici un fel de trecut penal", a declarat avocata tânărului, Paula Iacob, în replică la unele acuzaţii care i s-au adus profesorului.

"Judecătorul, practic, a fost indus în eroare. În plus, s-a spus că minora avea 16 ani, dar ea avea 17 ani şi câteva luni, deci aproape 18 ani", a adăugat avocata Iacob.
 


Profesorul de la Jean Monnet şi mama sa speră ca până la urmă să se facă dreptate în acest caz.

"El speră că se va face dreptate. Am fost ieri la el, dar n-am discutat despre această fată (eleva care îl acuză de viol - n.r.), ci despre starea lui. Nu mă simt dezonorată, indiferent ce-ar fi făcut este copilul meu, dar ea s-a dus peste el", a spus mama profesorului de sport de la Jean Monnet.
 


Fostul profesor de sport de la Liceul Jean Monnet, Octavian Vişan, a fost deferit justiţiei, pentru că a întreţinut acte sexuale cu o elevă, în timpul unei excursii la Predeal.

Vişan a mai fost eliberat o dată de Judecătoria sectorului 1, pe 15 decembrie, dar în ziua următoare, Tribunalul Capitalei a infirmat decizia. Vişan este în arest preventiv din 18 noiembrie 2011.

Primul termen de judecată în acest caz a fost stabilit pentru 10 februarie 2012, la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.





×
Subiecte în articol: eliberat recurs avocat Paula Iacob procurori
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close