Antena 3 CNN Actualitate Proprietarii maşinilor avariate în timpul furtunii, în sectorul 6 al Capitalei, vor fi despăgubiţi de Primărie

Proprietarii maşinilor avariate în timpul furtunii, în sectorul 6 al Capitalei, vor fi despăgubiţi de Primărie

Proprietarii maşinilor avariate în timpul furtunii, în sectorul 6 al Capitalei, vor fi despăgubiţi de Primărie
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Oct 2013   •   13:36
Primăria Sectorului 6 a anunţat că va despăgubi proprietarii ale căror autovehicule au fost avariate de copacii căzuţi în timpul furtunii.

Proprietarii ale căror autovehicule au fost avariate în urma căderilor de arbori sau de crengi pot depune cerere pentru a primi despăgubiri la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane (ADPDU) Sector 6, din Intrarea Aviator Caranda nr. 9, pentru a intra în posesia Poliţei de Asigurare de la firma cu care instituţia a încheiat un contract.

Aceştia trebuie să prezinte actul de identitate, dovada de la Poliţia Rutieră privind constatarea accidentului şi certificatul de înmatriculare a autoturismului.

În Sectorul 6, în noaptea de luni spre marţi au fost sesizate 21 de incidente produse de arbori doborâţi de furtună. Marţi dimineaţă, până la orele 9.15, alţi şase copaci au fost doborâţi de vânt.

Bilanţul dezastrului pe care ploile l-au făcut în Bucureşti. Oameni răniţi, zeci de maşini distruse şi copaci doborâţi de vânt 

×
Subiecte în articol: inundatii romania masini avariate
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close