Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Armata română se confruntă cu provocări fără precedent. Banii în plus la Apărare sunt bineveniţi

Radu Tudor: Armata română se confruntă cu provocări fără precedent. Banii în plus la Apărare sunt bineveniţi

Radu Tudor: Armata română se confruntă cu provocări fără precedent. Banii în plus la Apărare sunt bineveniţi
05 Dec 2015   •   11:40

Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a explicat că banii în plus alocaţi pentru Apărare sunt bineveniţi, în contextul actualelor provocări internaţionale. 

 
"Premierul Dacian Cioloş şi preşedintele ar trebui să îi aprindă o lumânare la biserică lui Victor Ponta, să îi ureze sănătate şi să scape de necazuri. Pentru că o creştere economică solidă în 2015, recunoscută de EuroStat, a permis alocări bugetare suplimentare pentru trei domenii esenţiale în ziua de azi: Educaţie, Sănătate şi Apărare. 
 
Armata română se confruntă cu nişte provocări regionale, europene şi internaţionale fără precedent, are nevoie de finanţare pentru a se pregăti, pentru a spori orele de exerciţii militare pentru toate categoriile de forţă şi are nevoie de tehnică nouă. 
 
800 de milioane de euro este o sumă consistentă pentru armata română şi sunt convins că militarii români vor fi satisfăcuţi să ştie că vor avea kerosen pentru avioanele de luptă, baterii şi motorină pentru transportoare blindate, tot ce le trebuie pentru forţele navale, în aşa fel încât capacitatea apărării noastre, cu provocările uriaşe de la Est şi Sud să fie întâmpinate cu cea mai bună pregătire."
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close