Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie la Rânca. Băiatul dispărut avea probleme locomotorii şi se mişca mai greu

Răsturnare de situaţie la Rânca. Băiatul dispărut avea probleme locomotorii şi se mişca mai greu

Răsturnare de situaţie la Rânca. Băiatul dispărut avea probleme locomotorii şi se mişca mai greu
Sursa foto: ranca
28 Iul 2009   •   10:52

Se schimbă datele problemei în cazul copilului dispărut joia trecută la Rânca, în judeţul Gorj. Poliţiştii au aflat aseară, întîmplător, că băiatul are probleme locomotorii şi se deplasează mai greu. Un indiciu preţios care a dat peste cap toate planurile căutătorilor.

Informaţiile potrivit cărora copilul dispărut joia trecută are probleme locomotorii, îi face pe anchetatori să creadă că teoretic băiatul nu putea ajunge prea departe. O variantă care duce cu gândul la un scenariu sumbru: copilul ar putea fi căzut într-o râpă din apropierea cabanei.

Luni, o sută de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au încercat să dea de urma copilului. Căutările au fost extinse chiar şi la şantierele din zonă. Doi câini specializaţi în depistarea cadavrelor vor fi aduşi marţi.

Duminică dimineaţă, un elicopter al MAI dotat cu o cameră termosensibilă a survolat zona, însă fără niciun rezultat. Copilul este din Constanţa şi venise cu bunicii săi la Rânca miercuri seară. Joi seară însă, copilul a dispărut din apropierea cabanei unde stătea. După câteva ore de căutări, bunica micuţului a alertat Poliţia şi salmontiştii. Mama copilului spune că familia este dispusă să ofere recompensă celor care vor putea ajuta la găsirea copilului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: ranca copil disparut
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close