Răzbunare la Galați: un șofer gelos lovește mașina în care se afla femeia pe care o hărțuia

07 Mai 2020   •   16:33
Răzbunare la Galați: un șofer gelos lovește mașina în care se afla femeia pe care o hărțuia

Doi bărbaţi, de 37 şi 51 de ani, şi o femeie au fost protagoniştii unui scandal în trafic, ce a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, în Galați.

Momentul în care agresorul de 51 de ani lovește intenționat cu maşina personală autoturismul bărbatului de 37 de ani, în care se afla femeia de la care se pare că a pornit scandalul, a fost suprins de martorii incidentului.

Trecătorii îi strigă agresorului să se oprească pentru că este o nebunie ce face, dar bărbatul de 51 de ani rămâne impasibil, dă maşina înapoi şi mai loveşte de câteva ori celălalt autoturism. „Băi, lasă dracului maşina, băi tâmpitule! Uitaţi ce îmi face ăsta. Pe ăsta îl omor, mă duc la pârnaie pentru ăsta”, spune disperat proprietarul BMW-ului.

Conflictul a pornit după ce femeia care se afla în autovehiculul BMW ar fi refuzat avansurile agresorului, cu câteva săptămâni înainte. Ea le-a spus polițiștilor că îl cunoaște, dar că nu vrea să aibă nicio relație cu el. De altfel, cu o zi înainte de incident, femeia de 41 de ani „depusese plângere la Poliţie împotriva bărbatului de 51 de ani pentru ameninţare, hărţuire şi distrugere după ce i-au fost tăiate cauciucurile la maşină”, conform declarațiilor IPJ Galaţi.

În urma incidentului, cei doi șoferi s-au ales cu dosare penale: bărbatul de 37 de ani, pentru lovire și alte violențe, iar cel de 51 de ani, pentru distrugere.

La câteva zile după evenimentul din trafic, la solicitarea femeii hărțuite, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care i se interzice agresorului să se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceasta, de locuinţa ei şi de locul de muncă.

Parteneri
sati
x close