Antena 3 CNN Actualitate Reacţie sfâşietoare a bunicului Luizei Melencu: „Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Nu vrem să îngropăm oasele nimănui”

Reacţie sfâşietoare a bunicului Luizei Melencu: „Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Nu vrem să îngropăm oasele nimănui”

Reacţie sfâşietoare a bunicului Luizei Melencu: „Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Nu vrem să îngropăm oasele nimănui”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    16 Aug 2019   •   14:04

Reacţie sfâşietoare a bunicului Luizei, în contextul în care ancheta nu a dezvăluit până acum nimic concret despre fata pe care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o.

„Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Au încercat pe toate căile să ne ducă pe alte piste. Nouă să nu ne trimită aşa ceva, pentru că noi nu vrem să îngropăm oasele nimănui. Vom cere şi noi, dacă încearcă, o nouă analiză, în străinătate, cum a cerut şi cealaltă familie”, a declarat bunicul Luizei pentru adevarul.ro.

„Acum toată lumea spune... Ne judecă, o judecă... Ne vom reproşa câte zile vom trăi, dar aveam mare încredere în ea, dacă stabileam o oră, la acea oră venea, Luiza era un copil... Eu nu cred că fata a urcat singură în acea maşină, trebuie să fi fost o diversiune, ceva, ei aici au înşelat-o, singură nu ar fi urcat. La Craiova, când pleca, o puneam la microbuz sau la maşină, nu pleca niciodată singură, pleca cu alte persoane. Ceva nu e în regulă”, a mai spus bunicul.

Citiți și:

Cine a folosit telefonul Luizei noaptea trecută? Contul de WhatsApp al fetei a fost activ pentru scurt timp. Bunicul Luizei: „E ceva ciudat”

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close