x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Dezvăluiri incendiare: De ce s-a căsătorit soția lui Pomohaci cu el

de 04 Sep 2017   •   12:34
Dezvăluiri incendiare: De ce s-a căsătorit soția lui Pomohaci cu el 16

Au apărut noi dezvăluiri incendiare despre părintele Cristian Pomohaci. Luis Lazarus a declarat la Antena 3 adevăratul motiv pentru care soția i-a acceptat cererea în căsătorie.

„Din varii motive, ea i-a spus că nu vrea să se căsătorească cu el. „Dacă nu ai să te căsătorești cu mine, nu ai să te căsătorești cu nimeni”, i-a spus el. La țară a profera un așa pseudo-blestem este foarte grav. Și în condițiile date, ea povește că s-a zvîrcolit toată noaptea și că nu a putut să doarmă. Dimineață a pus mâna pe telefon și a întrebat dacă mai este valabilă cererea. Dar nu a durat prea mult. Și-a luat tălpășita”, a povestit Lazarus.

De cealaltă parte, întrebată despre adevăratul motiv al divorțului, fosta soție a declarat: „Am fost de comun acord. Probabil că nu am mai avut un punct comun și ne-am despărțit”. Cât privește relațiile homosexuale ale partenerului său, aceasta a declarat: „Fiind divorțată de 13 ani, e o viață de om, nu știu ce face”.

Pomohaci a avut altă variantă asupra despărțirii. Activitățiile pe care le desfășura împotriva forțelor negative s-ar fi resfrânt asupra căsniciei.

„Părintele protopop Șincan mă cheamă, când eram odată la birou, și îmi spune: „Bagă de seamă copile că am auzit că citești dezlegările Sfântului Vasile cel Mare, bagă de seamă că ai nevastă, bagă de seamă că ai copii”, a povestit Pomohaci.

 

 

sati