Antena 3 CNN Actualitate Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri, din cauza unor lucrări pe partea carosabilă. Centrul Infotrafic atrage atenția șoferilor

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri, din cauza unor lucrări pe partea carosabilă. Centrul Infotrafic atrage atenția șoferilor

Circulaţia pe mai multe drumuri din ţară este restricţionată astăzi, din cauza unor lucrări pe partea carosabilă, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri, din cauza unor lucrări pe partea carosabilă. Centrul Infotrafic atrage atenția șoferilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    01 Noi 2022   •   10:44

Potrivit Centrului Infotrafic, se circulă cu restricţie pe următoarele artere de circulaţie:

- DN 7, pe raza localităţii Milcoiu, judeţul Vâlcea, unde se execută lucrări de tăiere a arborilor periculoşi, între orele 08,00 - 16,00. Circulaţia rutieră se închide, respectiv se deschide în reprize de 10-15 minute, dirijată de piloţi de circulaţie.

- DN 7, pe raza localităţilor Brezoi - Călineşti, se execută lucrări de reparaţii asfaltice, între orele 08,00 - 16,00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe jumătate o bandă şi este dirijată de piloţi de circulaţie.

- autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe tronsonul kilometric 107 - 105, pe sensul către Capitală, pe raza municipiului Piteşti, banda numărul 1 este restricţionată până la ora 18,00, pentru turnare de covor asfaltic.

- autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrii 72 şi 91, pe sensul către litoral, banda numărului 1 este restricţionată, până la ora 13,00, pentru a permite efectuarea unor lucrări de strângere a semnalizărilor de la bornele kilometrice 86 (calea 1) şi 91 (calea 2).

- autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul kilometric 28 - 28+500 de metri, pe sensul către Capitală, pe raza localităţii Snagov, banda numărului 1 este restricţionată, până la ora 16,00, pentru efectuarea unor reparaţii la partea carosabilă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar şi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close