Antena 3 CNN Actualitate Revoltă în faţa barajelor poliţiei, în nordul Moldovei. Şoferii cer să treacă! Corespondenţă specială Antena 3 CNN

Revoltă în faţa barajelor poliţiei, în nordul Moldovei. Şoferii cer să treacă! Corespondenţă specială Antena 3 CNN

Şoferii încremeniţi între nămeţii Moldovei şi-au pierdut răbdarea. Revoltaţi, ei le cer oamenilor de ordine să îi lase să pornească din nou la drum.

de Cristi Popovici    |    06 Apr 2023   •   13:32

Foarte muţi şoferi s-au strâns la Târgu Frumos, judeţul Iaşi. Aceştia sunt revoltaţi pentru că nu li se permite accesul către Roman.

"Asteptăm de ieri noapte. Poliţia spune că drumul e blocat. Oamenii au îngheţat", a declarat un şofer.

"Drumul este liber ca în palmă, doar sus în deal este un blocaj. Nu ne lasă pentru că nu vor poliţiştii", a mai declarat un şofer.

Oamenii nu mai au răbdare, după ce au aşteptat mai mult de 24 de ore.

Citeşte şi: Situaţie dramatică în nordul Moldovei: "Un drum de o oră se face în două zile". Corespondenţă de la trimisul special Antena 3 CNN

Faptul că sunt maşini care circulă şi şoseaua nu este acoperită cu zăpadă îi face pe oameni să fie nemulţumiţi la adresa poliţiştilor.

Drumarii speră ca într-o oră sau două să cureţe tot carosabilul.

Sunt utilaje, pluguri şi freze, însă sunt şi anumite porţiuni unde depinde şi de manipulatorul utilajului cum se descurcă.

Unii se descurcă mai bine, alţii mai puţin bine.

Tocmai de aceea, pe unele porţiuni, unde sunt oameni calificaţi şi îşi fac treaba şoseaua este degajată şi se circulă bine.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close