Antena 3 CNN Actualitate Revoltă în rândul localnicilor din Pecineaga, după dispariția lui Iulian: „Tatăl lui a stat toată ziua la crâşmă, când ar fi trebuit să rupă pământul”

Revoltă în rândul localnicilor din Pecineaga, după dispariția lui Iulian: „Tatăl lui a stat toată ziua la crâşmă, când ar fi trebuit să rupă pământul”

Revoltă în rândul localnicilor din Pecineaga, după dispariția lui Iulian: „Tatăl lui a stat toată ziua la crâşmă, când ar fi trebuit să rupă pământul”
Sursa foto: Foto: Facebook/Asociația Umanitară Solidarity Children
04 Noi 2019   •   10:11

Oamenii din Pecineaga, comuna unde a dispărut un băiețel de opt ani, sunt oripilaţi de faptul că tatăl micuţului a stat toată ziua în faţa crâşmei în loc să participe la căutări. Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga.  

Oamenii din localitate sunt oripilaţi şi spun că tatăl său, în grija căruia se afla micuţul, a anunţat cu întârziere dispariţia copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineaţa. Apoi, spun oamenii, când autorităţile, dar şi localnicii au plecat la căutări, el a stat în faţa crâşmei din centrul comunei, a băut şi a fumat, scrie Adevarul.   

„Noi am trecut de mai multe ori prin centrul comunei şi ne-am întrebat cum poate să stea omul ăsta să sprijine gardul crâşmei când ar fi trebuit să rupă pământul. Culmea este că la căutări au participat şi copii din comună, numai el nu“, mărturiseşte un bărbat care locuieşte în Pecineaga.    

Iulian provine dintr-o familie dezorganizată, cu doi copii, el mai având o soră. Părinţii lor, care nu au fost niciodată căsătoriţi, trăiesc de pe o zi pe alta. Mama lor lucrează vara la un hotel, iar tatăl lor cu ziua.    

 

×
Subiecte în articol: copil disparut
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close