Antena 3 CNN Actualitate Un român a şocat poliţia din Austria după ce şi-a făcut o serie de modificări inedite la maşină | Ce pedeapsă a primit

Un român a şocat poliţia din Austria după ce şi-a făcut o serie de modificări inedite la maşină | Ce pedeapsă a primit

Un român care se întorcea în România din Austria a rămas pieton după ce a atras atenţia unui echipaj de poliţie. Când au început verificările agenţii au rămas șocați de creativitatea șoferului şi i-au luat permisul. Iată de ce.

Un român a şocat poliţia din Austria după ce şi-a făcut o serie de modificări inedite la maşină | Ce pedeapsă a primit
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    02 Feb 2023   •   22:34

Când vine vorba de soluţii românii dau dovadă de multă creativitate. Este şi cazul unui şofer român, în vârstă de 44 de ani, care i-a uimit pe poliţiştii austrieci atunci când a fost oprit în trafic. 

Mai exact, la un control mai amănunțit agenţii au descoperit o serie de defecțiuni și improvizații, dar au rămas uimiți când au văzut că o parte din banchetă fusese înlocuită cu un scaun de grădină, instalat între scaunul șoferului și cel al pasagerului.

Nici sistemul de frănare nu arăta prea bine, mai ales că duba românului era supraîncărcată, având 420 kg de marfă peste limita admisă, scrie adevărul.ro.

Mai mult, românul nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie și nu avea permis de conducere valabil pentru categoria respectivă.

În acest context, agenţii austrieci i-au interzis românului să mai conducă, i-au luat permisul şi plăcuțele de înmatriculare şi l-au amendat cu câteva sute de euro.

Citeşte şi: Un român venit din Anglia s-a simţit maltratat pentru că a aşteptat 15 minute la frontieră: "Nu au voie să îmi verifice permisul"

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close