Antena 3 CNN Actualitate Un român a renunțat la mașina electrică pentru una pe motorină: "Acum îmi permit extravaganțe precum aer condiționat"

Un român a renunțat la mașina electrică pentru una pe motorină: "Acum îmi permit extravaganțe precum aer condiționat"

Un român a anunțat că renunță la mașina electrică pentru una pe motorină, fiind sătul de "aplicații nefuncționale, zeci de defecte, zero dotări și nici măcar o margaretă EuroNCAP".

Un român a renunțat la mașina electrică pentru una pe motorină: "Acum îmi permit extravaganțe precum aer condiționat"
Sursa foto: pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   14:05

”Dragii mei, după aproape 1 an de chinuri, voi părăsi grupul. M-am întors la o mașină normala: Golf 2.0 TDI.

Îmi cunosc autonomia, pot merge cu viteză normală în afara localității și chiar îmi permit extravaganțe precum aer condiționat sau ventilație.

Gata cu cupoanele Kaufland, aplicații nefuncționale, zeci de defecte, zero dotări și nici măcar o margaretă EuroNCAP.

Nervi de oțel / baftă la vânzare și salutări”, a scris bărbatul pe o pagină destinată posesorilor de autovehicule electrice.

Bineînțeles că postarea a adunat o mulțime de mesaje, atât pro, cât și contra. Mai mult decât atât, reprezentanții grupului susțin că mesajul ar fi fost, de fapt, postat de pe un cont fals, creat doar pentru a face o reclamă negativă autoturismului.

Citește și: 70% dintre români ar renunța la mașinile diesel sau pe benzină: "Direcția este clară și trebuie să ne pregătim"

”Nu a înțeles limitele mașinii electrice. Este o excelentă mașină de oraș, pe distanțe scurte. Este a doua mașină în familie. Normal, dacă este singura mașină a familiei, vei obosi să fii atent la autonomie.Este o excelentă mașină pentru cei care locuiesc la casă. Nu este indicată pentru cei ce locuiesc la bloc și sunt nevoiți în permanență să aibă grijă să găsească stații de încărcare libere.

Baftă la distribuție și joc de glezne, iarna, pe ger, la curățat parbrizul de gheață cu motorul în funcție să se încălzească... Ce mișto, de acasă, de lângă cafeluță, să apeși un butonaș de pe aplicație să pornească climatizarea și să ai mașina încălzită, toate geamurile dezghețate... A, să te uiți mereu sub „tedei” să nu cumva să ai vreo pată de ulei! Nu de alta dar aia e tot poluare!

Îți spunem la revedere, la revedere. Dacă ai luat-o uitându-te la video cu racheta lui Elon Musk, e ok. E doar o mașină cu range 150-300 km. Majoritatea care o avem, avem o a 2-a mașină de familie tot tdi (dci sau tdci). Dacă doar de 1 mașină ai nevoie, e ok tdi. Felicitări. De dus copiii la școală, la pian, după pâine, pe distante scurte, tdi-ul se înfundă de îl plătești dublu în 10 ani. Trebuie încălzit și călcat pentru viața lunga. Mașina electrică e pentru noi, ce stam la casă și unii avem și panouri, deci fără grija curentului. Nu se potrivește ție nu înseamnă că nu e bun. Nici mie nu mi se potrivește Ferrari sau Bugatii dar nici nu zic că nu sunt bune. Hai pa...ne auzim când ai nevoie de a 2-a mașină doar pentru oraș și când te muti la casa....te îmbrățișam! Drumuri bune”, au scris membrii grupului.

×
Subiecte în articol: masina electrica
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close