Antena 3 CNN Actualitate Romeo Popescu, despre lunile critice ale anului 2024: "Aceasta este o lună de foc!"

Romeo Popescu, despre lunile critice ale anului 2024: "Aceasta este o lună de foc!"

Anul 2024 debutează în forță, din punct de vedere al percepției noastre despre lume și din punct de vedere al acțiunilor sociale. În prima lună a anului 2024 zici că vine cineva și îți spune tot calendarul anului. Se întâmplă foarte multe evenimente, a arătat numerologul Romeo Popescu la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   21:57

În luna ianuarie debutează în forță tot felul de evenimente care țin mai mult de elementul foc. "Adică trebuie să ținem cont de treaba asta. Elementul foc înseamnă agresivitate, înseamnă acțiune fără gândire, înseamnă hotărâre, înseamnă pasiune, înseamnă orgoliu", a spus Romeo Popescu.

Februarie este o lună foarte puternică în acest an. De ce? Pentru că ea continuă elementul din ianuarie. Deci lucrurile se liniștesc abia în martie. (...) Foarte incisiv. Ianuarie și februarie din 2024 vin cu tot felul de stări din acestea, de acțiune, de foc, de hotărâre.

În luna martie se mai potolesc schemele. Se intervine cu dialog, cu împăcare. Eu aș spune compromisuri, a spus Romeo Popescu. "Adică în momentul în care lucrurile sunt mai puternice, mai de foc așa, în martie încep compromisurile, încep alegerile". Pur și simplu va fi o lună mai liniștită, nu așa de agresivă.

Citeşte şiRomeo Popescu, previziuni numerologice pentru 2024. Analiza cifrelor destinului, calcul şi semnificaţie

În luna aprilie încep să se clarifice lucrurile, începi să vezi cum stai după toate aceste luni de haos. În luna aprilie încep să se clarifice lucrurile. Va fi o lună foarte bună. Aprilie, o lună de clarificare, o lună clară în care nu mai ai îndoieli, nu mai ai confuzie. 

Mai este şi ea o lună interesantă. Pentru că este o lună a responsabilității. Nici nu-ți vine să crezi cum o să vezi lucrurile, cum se responsabilizează, cum se așază. Este o lună foarte interesantă. Lumea va fi mai responsabilă, mai calculată, mai cu frâna de mână trasă. Luna mai e cu multă muncă şi nu va fi agitată. 

În iunie deja oamenii se gândesc la concedii, dar va fi o lună agitată cu multe conflicte, schimbări de situație, schimbări de prieteni, schimbări de contracte şi altele. O lună în care toată lumea se va simţi şef.

Vezi şiNumerologul Romeo Popescu, previziuni despre destinul României în 2024: "Vom asista la niște evenimente foarte interesante"

Iulie o să fie o lună foarte interesantă din punct de vedere financiar. Unii pierd, alţii câştigă. Cifra de destin nouă e favorizată financiar. Mai avem cifra de destin 7. Și încă o cifră care se simte bine în iulie  - 2.

August va fi o lună a revelațiilor. O să fie o lună a clarității, a revelațiilor, a lucrurilor foarte hotărâte și foarte bune, a arătat Romeo Popescu. Profesioniștii vor ieși în față iar ceilalţi se vor ascunde.

Septembrie, luna a noua din an, este o lună în care încep lucrurile să se așeze din punct de vedere social, profesional, dar şi din punct de vedere financiar. Va fi o lună foarte bună din punct de vedere social - că e profesie, că sunt finanțe, oportunități antreprenoriale sau avansări în funcție. O lună septembrie foarte bună din punct de vedere profesional.

Vezi şiNumerologul Romeo Popescu, previziuni despre cele două războaie care zguduie lumea: "Este un an în care se plătesc multe polițe din trecut"

În octombrie, o lună plină de transformări și din punct de vedere financiar dar și din punct de vedere al oportunităților. Problema este că în această lună vine din nou nota de plată. Adică dacă meriți primşeti, altfel nu. În luna octombrie vom vedea scadențe peste scadențe ca și în august. 

Noiembrie e lună de foc. Noiembrie și decembrie vor fi luni care termină anul 2024 cum a început. Începe conflictul în noiembrie, iar lucrurile nu vor mai fi în regulă. 

Noiembrie și decembrie sunt două luni foarte conflictuale, cu energii de foc. Noiembrie și decembrie seamănă mult, așa cum seamănă ianuarie și februarie 2024.

Previziuni pentru cifra destinului 1: 

Este un an foarte interesant pentru mulți dintre noi. Totuși, fiind un an par, o cifră unu este impară. Ea are nevoie de mai multă acțiune, are nevoie de mai multă hotărâre și atunci nu se va simți atât de bine într-o conjunctură pasivă. Dar totuși cifra de destin unu în 2024 are șansa să se transforme, are șansa să se înnoiască, are șansa să se ducă la un alt nivel din punct de vedere, bineînțeles social, din punct de vedere vocațional, din punct de vedere financiar. Asta în cazul în care cifra destin 1 este corectă.

Previziuni pentru cifra destinului 2:

Destinul 2 o să fie cam egoist în 2024. Adică o să gândească foarte mult la ei. N-o să se gândească și la ceilalți. Nu a fost foarte bine până acum în 2023 pentru ei și acum se gândesc ...dacă tot am o perioadă bună, hai să fac ceva, să-mi fie bine, să merg înainte. Și atunci se va duce foarte focusat pe el însuși, în toate direcțiile pe care și le dorește. Ce înseamnă asta? Înseamnă că o să aibă timp să-i asculte pe ceilalți. O să le zic așa - eu știu direcția mea, eu știu unde vreau să mă duc. Veniți după mine sau sănătate. Rămâneți pe loc. Toată lumea o să se uite la destinul 2 și o să zică 'băi da' ăsta e egoist'. 

Previziuni pentru cifra destinului 3: 

Destinul trei este nehotărât în viață, fiind toate favorabile. Este un an foarte interesant pentru destinul trei și din alt unghi de vedere. Pentru oamenii care au destinul trei şi nu sunt așa nehotărâți, ei acționează, știu ce au de făcut. Pentru oamenii care în 2023 au început ceva și știu pe ce drum să meargă 2024 va fi un an fulminant, adică va fi un an în care ar putea să le meargă foarte bine.

Previziuni pentru cifra destinului 4: 

Destinul patru se simte perfect în 2024. El se simte foarte bine. De ce? Patru este o cifră de pământ și opt este o cifră de pământ. Ei sunt frați, ca să spun așa. Patru și opt, bineînțeles, fiecare pe nivele de manifestare diferite. Și atunci destinul patru este o cifră care nu s-a simțit foarte bine în 2023. El a fost tot timpul la răscruce de drumuri. El a fost tot timpul să aleagă în 2023. A fost un an de nervozitate foarte mare pentru destinul patru. Acum, în 2024, încep să se clarifice lucrurile pe toate planurile. Cred că este un an magic pentru patru. 

Previziuni pentru cifra destinului 5: 

Destinul cinci nu prea munceşte, e cam combinator. El e foarte deștept, așa se fofilează, îi merge mintea. (...) Adică degeaba ai tu 17.000 de diplome dragă destin cinci. Destinul cinci este bun profesionist. Sunt foarte mulți oameni buni profesioniști ca destin cinci. Dar ăia care nu sunt buni profesioniști trebuie să se gândească foarte bine, pentru că vor fi zburați pur și simplu de la locul de muncă. Adică la ei tot focusul e pe locul de muncă. Și dacă nu sunt buni, ori pierd business-ul ori cineva de la locul de muncă, un șef sau cineva cu responsabilitate sau din afară, o să zică 'bă dar tu nu prea ai ce căuta aici că nu ești potrivit'. 

Previziuni pentru cifra destinului 6:

Şase se simte bine în 2024. Șase iese dintr-o cutie, așa aș putea să numesc în anul acesta. Avem particularitate 24, în 2024, care este un șase. Ei o să aibă două direcții de acțiune. Prima direcție de acțiune este zona profesional-financiară, adică mai mult financiar decât profesional. Destinul șase își poate găsi pe cineva alături. (...) Pot, de exemplu, să beneficieze de diferite oportunități în zona antreprenorială, pentru că destinul șase are calităţi antreprenoriale și atunci poate să primească anumite șanse, anumite oportunități în zona antreprenorială, să semneze contracte bune. Un an foarte bun pentru ei, în care ies din cutie.

Previziuni pentru cifra destinului 7: 

Şapte când se întâlnește cu opt nu se simte rău. Deci iată că ăsta este un destin impar, care nu se simte rău în acest an universal opt - 2024. Din contră, se va simți foarte bine. Șapte este cifra omului înțelept, este cifra omului care vede altfel lucrurile. Și atunci, într-o zonă de manifestare socială, el are ce să spună. Şapte va ieși în față. Iese în față, se arată, se vede. Lumea o să-l aplaude. El iese în față ca un bun profesionist. Iese în zona de business, în față, găsește oportunități. Din punct de vedere financiar, destinul șapte stă foarte bine și are foarte multe oportunități anul acesta. 

Previziuni pentru cifra destinului 8:

Destinul opt chiar dacă e an opt, se va simți oarecum bine. De ce zic oarecum bine? Pentru că și aici provocările la destinul opt vor fi să strălucească. Problema este că dacă există oameni care au destin opt și care au o stare de asta de autosuficiență, de aroganță, ei o să fie izolați. Deci destinul opt care este sociabil, destinul opt care iese în față, destinul opt care are o profesie bună, care are o vocație în zona lui, va avea lucruri minunate și pe plan financiar, mai ales pe plan financiar, poate să-și dezvolte, de exemplu, business-ul, poate să avanseze în funcție ș.a.m.d. Totul este să nu fie arogant, totul este să nu și-o ia în cap.

Previziuni pentru cifra destinului 9: 

Ești un bun profesionist, vei avea triplarea notorietății, deci ei vor crește enorm dacă sunt buni profesioniști, sunt sinceri, nu umblă cu minciuni, nu umblă cu nimic și atunci ei vor avea o notorietate crescută. Social vorbind, vor ieși în față financiar, vor ieși în față bani, funcții, oportunități ș.a.m.d. Dacă umblă cu minciuni, dacă umblă cu tot felul de subterfugii, tot felul de lucruri, va fi pur și simplu aruncat la gunoi. Adică va cădea atât de tare cu capul de ciment, încât efectiv îi va fi foarte greu să se simtă bine.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close