Antena 3 CNN Actualitate Cum arată satul din România, faimos pe internet. A strâns 75.000 de aprecieri la o singură poză

Cum arată satul din România, faimos pe internet. A strâns 75.000 de aprecieri la o singură poză

Un sat din România a ajuns faimos după ce o româncă a postat pe internet o imagine cu un peisaj de pe meleagurile acestuia. Mai mulți oameni din întreaga lume au rămas surprinși de frumusețea locului.

Cum arată satul din România, faimos pe internet. A strâns 75.000 de aprecieri la o singură poză
Sursa foto: Gabriela Nicoleta
de Ioana Mircea    |    18 Mai 2023   •   11:39

Gabriela Nicoleta este românca, care reușit să facă satul Şirnea din comuna Fundata, judeţul Braşov, faimos pe internet. Imaginea din Şirnea a făcut înconjurul lumii şi a strâns mai mult de 75.000 de like-uri.

Oamenii de peste hotare au fost fascinați de peisaj, iar mulţi dintre aceştia au spus că şi-ar dori să locuiască aici. În imagine, Nicoleta a surprins o cabană din lemn, înconjurată de verdeaţă şi dealuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ne-au plăcut foarte mult peisajul, liniştea şi ne-au adus aminte de copilărie, de serile petrecute la bunici. Sincer nu m-am aşteptat. Am primit o notificare ca o sugestie să mă înscriu în acel grup. Şi am ales o locaţie de la mine din ţară care îmi place şi asta a fost, Fundata", a spus Gabriela Nicoleta.

Citeşte şi: Ministrul Mediului: "Mergem mai departe cu planul de acţiune pentru ursul brun"

Fotografia a fost publicată pe un grup creat în timpul pandemiei, iar scopul declarat a fost acela de a-i face pe oameni să se simtă mai puţin singuri şi izolaţi. Însă, mai mult decât atât, acesta s-a dovedit a fi un mijloc foarte bun de promovare turistică, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Fundata
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close