Antena 3 CNN Actualitate Scandal şi devastare după o petrecere a tineretului PDL la Giurgiu

Scandal şi devastare după o petrecere a tineretului PDL la Giurgiu

Scandal şi devastare după o petrecere a tineretului PDL la Giurgiu
31 Iul 2011   •   21:35

Şapte tineri din Giurgiu au ajuns la poliţie după ce au făcut scandal şi au devastat copacii de pe drum. Reprezentanţii Poliţiei locale spun că scandalul a pornit la terasa aflată în ştrandul din Port, unde avea loc o petrecere a tinerilor din PDL.

"Dimineaţa la ora trei, când au plecat, un grup de 150 de oameni, mobilizaţi de organizaţia PDL-ului, în stare de ebrietate avansată au devastat şi rupt pomii ornamentali de pe marginea drumului, între ştrand şi pod, către oraş. 32 de pomi. S-au bătut în ştrand. Şapte dintre dânşii au fost reţinuţi de patrulă" a declarat şeful poliţiei Giurgiu.

Şeful organizaţiei PDL din Giurgiu, Marian Anton, neagă orice implicare a tinerilor din partid în scandal. Deşi au fost împărţite invitaţii pe care scria că evenimentul de la Strandul Giurgiu e oferit de Marin Anton, acesta spune că nu are nimic în comun cu pterecerea respectivă.

Tinerii se vor alege cu dosare penale pentru tulbuarea liniştii publice şi vor plăti copacii pe care i-au distrus. Nu este prima oară când presa a scris că tinerii de la PDL au fost implicaţi în asemenea scandaluri.

În urmă cu trei ani, despre mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret s-a scris că ar fi distrus un local din Craiova închiriat pentru a serba Ziua Îndrăgostiţilor.

 

×
Subiecte în articol: petrecere Giurgiu vandalism scandal
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close