Antena 3 CNN Actualitate Scandalos! Brânză şi caşcaval preparate în baie, produse de top pe Internet

Scandalos! Brânză şi caşcaval preparate în baie, produse de top pe Internet

17 Aug 2015   •   11:35

Brânză şi lapte preparate în baie, chiar lângă toaletă. Aşa îşi pregătesc unii producători produsele pe care, mai târziu, le vând pe internet. Fermierii spun că baia e un laborator improvizat şi garantează calitatea lactatelor, însă nimeni nu cunoaşte condiţiile în care au fost preparate.

Produsele sunt vândute online clienţilor, la preţuri piperate. 

Pentru unii producători de lactate, baia a luat locul bucătăriei. Aceştia prepară brânza pe jos, chiar lângă toaletă. În plus, produsele sunt păstrare tot acolo până reuşesc să le vândă. Şi nu oricum, ci la un preţ piperat.

Mulţi fermieri şi-au creat site-uri sau magazine online, unde îşi promovează produsele cum ştiu mai bine. Preţurile variază între 6 lei pentru un litru de lapte şi 25 de lei pentru telemeaua de capră.

Oamenii spun că tehnologia le-a adus numai beneficii. Comenzile sunt făcute online, iar aceştia socializează cu clienţii direct de pe site.

Câştigă şi bani pe măsură. Pentru un kilogram de brânză de vacă de la producător, clienţii ajung să dea şi 18 lei. Iar pentru caşcaval, 35 de lei. Nimeni nu ştie însă în ce condiţii sunt preparate produsele.

×
Subiecte în articol: branza lactate fermieri

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close