Antena 3 CNN Actualitate Se vor revedea, poate, pentru ultima dată. Românul condamnat la moarte în Malaezia îşi aşteaptă tatăl

Se vor revedea, poate, pentru ultima dată. Românul condamnat la moarte în Malaezia îşi aşteaptă tatăl

Se vor revedea, poate, pentru ultima dată. Românul condamnat la moarte în Malaezia îşi aşteaptă tatăl
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   18:13

Părinţii românului condamnat la moarte, în Malaezia, pentru trafic de droguri, nu concep ca băiatul lor să NU fie salvat de la pedepsa capitală.

Tatăl lui Ionuţ Gologan pleacă pentru a doua oară să-şi vadă fiul după gratii şi de această dată va lua cu el cărţile de rugăciuni şi iconiţele trimise de la muntele Athos de Gigi Becali.

Prima întalnire dintre tata şi fiu la închisoare s-a consumat in luna iunie. Au stat doar două ore împreună, despărţiţi de un geam de protecţie.

Gigi Becali i-a scris românului condamnat la moarte în Malaysia. "Este ca tâlharul de pe cruce!"

Ionuţ Gologan a fost prins, acum aproape trei ani, pe aeroportul din Kuala Lampur cu 2,5 kilograme de droguri de mare risc. A fost dus imediat într-o puşcărie de maximă siguranţă, iar magistraţii malaezieni l-au condamnat la moarte.

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe român se luptă de atunci să obţină înlocuirea pedepsei capitale. Cazul a ajuns până la urechile latifundiarului Gigi Becali, care s-a oferit să ajute familia disperată.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close