Antena 3 CNN Actualitate Secretul pentru o formă fizică de invidiat, dezvăluit de fosta gimnastă Larisa Iordache: "Aşa îţi poţi organiza fiecare masă"

Secretul pentru o formă fizică de invidiat, dezvăluit de fosta gimnastă Larisa Iordache: "Aşa îţi poţi organiza fiecare masă"

Fosta gimnastă Larisa Iordache se menține într-o formă fizică de invidiat, fără să țină dietă. Acesta a povestit cum şi ce mănâncă pentru a avea un tonus bun.

Secretul pentru o formă fizică de invidiat, dezvăluit de fosta gimnastă Larisa Iordache: "Aşa îţi poţi organiza fiecare masă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Violeta Moroianu    |    11 Feb 2023   •   21:42

"Încerc să am un stil de viață sănătos pentru că mă ajută pe mine la tonus și la a evita anumite aspecte din punct de vedere feminin vorbind, să nu apară pe corp celulită și alte lucruri. Încerc să mănânc și să îmi fac poftele cât de mult pot eu, în cantități micuțe.

Cred că mă ajută foarte mult că mănânc foarte lent. Încerc să îmi ofer timp pentru acest moment pentru că e foarte important ca creierul nostru să proceseze, că tu mănânci și bineînțeles să reduci lucrurile care nu te ajută pe tine.

Nu țin o dietă anume, chiar mai calc și strâng pe partea asta, adică nu țin un ritm anume. Am ținut 20 de ani trebuie să mă mai bucur și eu de mâncărurile astea extraordinar de bune, pentru că în timpul gimnasticii n-am avut timp atât de mult și n-am avut prilejul de fiecare dată să fac.

"Când înveți cum funcționează corpul poți să-ți organizezi fiecare masă"

Într-adevăr, dulciurile îmi plac foarte mult, le-aș mânca oricând, nu sunt chiar atât de bune, dar asta e. Îmi place și fast-food-ul, mai calc strâmb pe partea asta, dar nu este niciun fel de problemă atât timp cât mi-am învățat corpul și știu ce este bine și ce nu.

În momentul în care înveți cum corpul tău funcționează, cred că poți să-ți organizezi fiecare masă.

Îmi fac toate plăcerile din punctul acesta de vedere culinar. Când mănânc, încerc să mănânc ce îmi place și încerc să mănânc doar când îmi este foame pentru a putea păstra corpul la o anumită greutate și să nu exagerez.

"E bine să ia trei mese pe zi la ore fixe"

Sunt momente când mi se face foame și de 2 ori pe zi. Acum nu este o regulă, fiecare mănâncă când simte el nevoia. În principiu este foarte bine să ai 3 mese pe zi la aceleași ore fixe, dar având în vedere că am un program destul de agitat și un program în care nu am tot timpul șansa să-mi petrec timpul la masă și să mănânc de 3 ori pe zi, încerc să mănânc o dată pe zi ceea ce cred eu că este bine pentru mine", a spus Larisa Iordache pentru Antena 3 CNN. 

 

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache gimnasta dieta secret
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close